Prati nas

Show

Zdravlje i dugovječnost

Tereza: Ne bih živjela dugo kao Manolić, tad si već mumija!

Ipak, naša pjevačica misli kako nije vrijeme za mirovinu pa i dalje održava koncerte. Nastupit će u Tvornici kulture u četvrtak, 6. travnja 2023. godine.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Tereza Kesovija?
Tereza Kesovija (screenshot: DallasRecordsTV/youtube)

Nacionalna miljenica, pjevačica Tereza Kesovija (84), u programu Nove TV komentirala je kako se osjeća u 85. godini života.

“Pa ne znam baš kako sam. Ne mogu reći da sam najbolje jer imam problema s koljenima, a to izgleda kao da je genetika neka. Sjećam se dobro mog jadnog oca da je jako, jako trpio, da se teško kretao”, navela je.

“Ali ja imam drugi problem. On nije imao endoprotezu, ja imam endoprotezu, i to u ovom lijevom koljenu. Ta kugla od metala, titana naravno, mora biti titan, daj Bože samo da ne bude Titanik, počela se okretati i grebe me po kostima i to užasno boli. Naravno, trebat će mi operacija i to je ono najgore”, smatra Tereza.

Ipak, naša pjevačica misli kako nije vrijeme za mirovinu pa i dalje održava koncerte. Tužiti se dodatno na zdravlje neće pa kaže da bi htjela još poživjeti i to zbog djece. “Ali isto tako ako živiš, dobro bi bilo da kvalitetnije živiš” pojasnila je.

Možda još dvadesetak godina? “To će onaj gore odlučiti. Koliko ima onaj Manolić, tako ti Boga? 103. godine. No comment“, izjavila je Tereza i otkrila kako ne bi voljela živjeti do 103. godine. “Ne! Ne bih ni slučajno. Malo si mumija”, smatra ona.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.