Prati nas

Vijesti

Uskrs u domu

Tomašević odlučio zadržati Bandićevu tradiciju: Umirovljenicima uručio darove

U gradskim domovima za starije osobe smješteno je oko 4.000 korisnika, a zagrebačkim umirovljenicima s najmanjim mirovinama Grad isplaćuje i uskrsnice, što je udvostručeno prošle godine.

Objavljeno

|

Tomašević obišao domove umirovljenika
Tomislav Tomašević i umirovljenici (foto: Zagreb.hr)

Ususret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević posjetio je umirovljenike u domovima za starije osobe Park i Dubrava, priopćio je Grad Zagreb.

“U Gradu imamo jedan lijepi običaj, a to je da već 20 godina Zagreb daruje korisnike domova za starije prigodnim poklonima uoči uskršnjih i božićnih blagdana” rekao je gradonačelnik Tomašević i dodao kako je tu lijepu tradiciju odlučio zadržati i nastaviti.

Oglas

“Želim vam zahvaliti na vašem doprinosu gradu, na trudu i radu koji ste uložili da naš grad bude ovakav kakav danas jest. Vi ste ovaj grad izgradili i kao mlađa generacija vam na tome želim zahvaliti. Ovo je jedna od najljepših protokolarnih aktivnosti koje imam kao gradonačelnik, jer je u domovima toliko veselja, skromnosti i ljubavi” , zaključio je gradonačelnik.

Uime korisnika domova, gradonačelnika su pozdravile ravnateljica Doma Park Nataša Koražija te ravnateljica Doma Dubrava Milica Sučić. Zahvalu gradonačelniku umirovljenici su uputili kroz veseli uskršnji program – pjesmu i ples.

U gradskim domovima za starije osobe smješteno je oko 4.000 korisnika, a zagrebačkim umirovljenicima s najmanjim mirovinama Grad isplaćuje i uskrsnice, što je udvostručeno prošle godine, priopćio je Grad Zagreb.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas