Prati nas

Mozaik

Ispraćen aplauzom

Nakon 52 godine rada, omiljeni vlakovođa ispraćen je u mirovinu

Omiljeni vlakovođa u mirovinu je ispraćen aplauzom. na željeznici je počeo raditi kao poslužitelj u vagonima.

Objavljeno

|

Vlakovođa ide u mirovinu
Screenshot: BBC

Vlakovođa Joe Crean iz Glossopa u Derbyshireu bio je vidljivo emotivan kada su ga obitelj i prijatelji dočekali na peronu Manchester Piccadilly. Bila je to, javlja BBC, njegova posljednja radna smjena.

Crean, koji ima 69 godina, započeo je karijeru u britanskoj željeznici 1971. godine kao poslužitelj u restoranu vlaka.

“Imam više od pola stoljeća dragocjenih uspomena i puno mi znači što sam podijelio svoje posljednje putovanje sa svojom obitelji i željezničkom obitelji”, rekao je. “Radujem se provođenju više vremena sa svojom suprugom Christine, sinovima Garyjem i Shaneom te proširenom obitelji koja je došla vidjeti moju posljednju vožnju.”

Matthew Golton, izvršni direktor TransPennine Expressa, rekao je: “Joeva mirovina označava kraj jedne ere, ali njegovo nasljeđe i doprinosi budućim generacijama vozača će se nastaviti.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.