Prati nas

Ljubav

Prava ljubav

‘Nisam sponzoruša! Moja zaručnica je privlačnija od bilo koje djevojke’

Portir iz Teksasa zaljubljen u starije dame pronašao je srodnu dušu online. Kathi ispunjava sve njegove kriterije za savršenu partnericu, unatoč sumnjama drugih.

Objavljeno

|

Mladi dečki vole starije žene
Devaughn Aubrey i Kathi Jenkins (foto: Instagram)

Devaughn Aubrey (28) upoznao je umirovljenu Kathi Jenkins (75) 2021. godine. Od tada je ovaj zaljubljeni par počeo zajednički život, a sada jedno drugom planiraju i izreći sudbonosno “da“.

Iako se na prvu čini da mladić s rastafarijanskom kapicom i debelim prstenom u nosu ima malo toga zajedničko sa slabo pokretnom gospođom u godinama, njihova strasna veza osvojila je Instagram, ali i svjetske medije.

Ovaj portir i konobar iz Teksasa izjavio je da je uvijek bio opčinjen starijim damama. Međutim, nikada nije bio u vezi s nekom od njih, sve dok nije upoznao svoju srodnu dušu putem interneta. Iako mnogi nagađaju o njegovim motivima, Devaughn odgovara da Kathi zadovoljava sve kriterije koje traži u savršenoj partnerici.

“Ljudi često budu iznenađeni i obično žele biti sigurni da je gospođa o kojoj govorim zapravo moja zaručnica, a ne moja baka”, objasnio je Devaughn za The Sun dodajući: “Ona je moja radost, vrlo je inteligentna i puna je zanimljivih priča.

Od ostalih kvaliteta koje Kathi ima, Devaughn je izdvojio to što ga uvijek podržava, brine o njemu i lijepo miriše. Par učestalo na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje svjedoče o njihovom opuštenom životnom stilu, bilo da se radi o Devaughnovom uživanju u kvalitetnoj marihuani ili međusobnom dobroćudnom zadirkivanju i vragolastom ispreplitanju jezika.

Devaughn Aubrey i Kathi Jenkins (foto: Instagram)

“Izlazi iz kuće samo da bi ušla u automobil”, napisao je ovaj mladić uz fotografiju Kathi dok uz pomoć hodalice pokušava doći do vozila. “Nisam sponzoruša. Ne radim za nju, ne želim njen novac i nisam u ovome radi darova. Jednostavno je volim”, objasnio je.

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.