Prati nas

Show

Plodan i u osamdesetoj

Robert De Niro (79) postao je otac sedmi put: Opet bočice i pelene!

Jedan od najvećih američkih karakternih glumaca, najpoznatiji po dugoj suradnji s redateljem Martinom Scorseseom i ranim radom s redateljem Brianom De Palmom, iznenadio je objavom o prinovi.

Objavljeno

|

Robert De Niro dobio dijete.
Robert De Niro (screenshot: The Tonight Show/Youtube)

Robert De Niro postao je otac sedmom djetetu u dobi od 79 godina. Proslavljeni američki glumac je otkrio u intervjuu za ET Canada da je prinova, čije ime još uvijek ne znamo, stigla. Vijest je potvrdio i njegov glasnogovornik za Sky News.

Između njegovog najstarijeg djeteta, Drene De Niro, i najmlađeg razlika je od 51 godine. De Niro također ima četvero unučadi pa mu vjerojatno grijanje bočica i mijenjanje pelena nije izašlo iz navike.

Vijest o prinovi priopćio je kada je voditeljica Brittnee Blair počela pitanje govoreći: “Znam da imate šestero djece”. Glumac ju je ispravio odgovarajući: “Zapravo, sedam”. “Upravo sam dobio dijete”, dodao je.

De Niro nije otkrio identitet majke, iako je njegova trenutna djevojka, Tiffany Chen, pokazala trudnički trbuščić prošlog mjeseca. Oskarovca su mediji s ovom njujorškom instruktoricom borilačkih vještina povezali još 2021. godine, budući da su zajedno slavili njegov 78. rođendan u Francuskoj. Par je zajedno radio na filmu “The Intern” 2015. godine.

U razgovoru za ET Canadan, De Niro je rekao da voli svu svoju djecu, unatoč tome što ponekad mora “biti strog u nekim stvarima”. “Nažalost, s djecom nema zaobilaznog puta. Ne volim postavljati pravila i slično. Ali, ponekad jednostavno nemate izbora”, dodao je. “I mislim da bi svaki roditelj rekao isto. Uvijek želite učiniti pravu stvar za djecu i vjerovati im bezrezervno, ali ponekad ne možete.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.