Prati nas

Vijesti

Uhvatite tata!

Umirovljenik (70) ukrao automobil u Umagu pa udario po gasu

Višnja na torti bila je informacija da je osumnjičeniku prije devet godina oduzeta vozačka dozvola.

Objavljeno

|

Umirovljenik ukrao auto
ilustracija: mj/mojevrijeme

Istarska policija je izvijestila da je za neovlaštenu uporabu tuđe stvari osumnjičila 70-godišnjeg umirovljenika. Iz šturog izvješća vidljivo je da je muškarac ukrao – automobil.

Sve se dogodilo 5. svibnja oko 20 sati kada je 66-godišnjak parkirao svoj automobil Volkswagen Polo, pulske registracijske oznake, u Ulici Dante Alighierija u Umagu te je, zajedno sa 62-godišnjakinjom, iz vozila iznosio stvari u stan.


Kada je žena izašla iz stana ne bi li uzela još stvari iz automobila, primijetila je u njemu nepoznatog muškarca koji je stavio automobil u pogon i odvezao se s njim. No vremešni tat otkriven je već za dvadesetak minuta kada su ga policajci zaustavili u naselju Sveta Marija.

Višnja na torti bila je informacija da je osumnjičeniku prije devet godina oduzeta vozačka dozvola. Policija je vratila automobil vlasniku, a protiv počinitelja će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP