Prati nas

Show

Može se!

Legendarni Al Pacino (82) čeka dijete s 53 godine mlađom djevojkom Noor

Velika razlika u godinama za ovaj par očito nije problem, a glumcu će ovo biti četvrto dijete.

Objavljeno

|

Al Pacino čeka bebu
Al Pacino (screenshot: thegameawards/Youtube)

Velika sreća u obitelji Al Pacina. Naime, 82-godišnja glumačka zvijezda objavila je da čeka dijete sa svojom 29-godišnjom djevojkom Noor Alfallah.

Njih su dvoje svoju vezu potvrdili u jeku pandemije 2022. godine, no dobro obaviješteni izvori kažu da se par viđao i mnogo ranije.

Velika razlika u godinama za njih očito nije problem. Noor je inače filmska producentica i dolazi iz bogate obitelji, a prije slavnog glumca bila u vezama sa starijim muškarcima kao što su Mick Jagger, milijarder Nicolas Berggruen, a povezivalo ju se i s legendarnim glumcem Clintom Eastwoodom, ali je ta veza demantirana napomenom da su samo prijatelji.

Al Pacinu će ovo biti četvrto dijete. Kćer Julie Marie (33) dobio je s bivšom djevojkom Jan Tarrant, a ima i 22-godišnje blizance Antona i Oliviju koje je dobio u vezi s Beverly D‘Angelo s kojom je bio od 1997. do 2003. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.