Prati nas

Vijesti

Posljedice oluje

Grad Zagreb poziva vas da prijavite štetu nastalu uslijed nevremena

Nakon prikupljenih prijava i evidentiranja nastale štete Grad Zagreb propisat će uvjete i način dodjele novčane pomoći vlasnicima/suvlasnicima imovine te će svi građani koji ostvaruju pravo na dodjelu novčane pomoći o tome biti pravovremeno obaviješteni.

Objavljeno

|

kad će se dijeliti drva srušena u nevremenu?
foto: Sandro Bura

“Pozivamo građane, vlasnike/suvlasnike imovine, da podnesu prijavu radi utvrđivanja i evidentiranja štete nastale na imovini uslijed nevremena praćenog obilnim pljuskovima i olujnim vjetrom, a koje je u srijedu 19. srpnja 2023. zahvatilo područje Grada Zagreba”, objavljeno je na službenim gradskim stranicama.

Građani štetu mogu prijaviti putem obrasca koji mogu skinuti s interneta (https://bit.ly/Prijavastete), a popunjeni obrazac mogu poslati na e-mail adresu [email protected]. Štetu također mogu prijaviti i na brojevima telefona: 091/162-2005 i 091/162-2013 radnim danom od 8:00 sati do 20:00 sati te osobno u prostorijama Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, na adresi Trg Stjepana Radića 1, u uredovno radno vrijeme od 8:00 sati do 15:30 sati.

Iz Grada mole građane da prijave štetu što je moguće prije, po mogućnosti do kraja srpnja 2023. Nakon prikupljenih prijava i evidentiranja nastale štete Grad Zagreb propisat će uvjete i način dodjele novčane pomoći vlasnicima/suvlasnicima imovine te će svi građani koji ostvaruju pravo na dodjelu novčane pomoći o tome biti pravovremeno obaviješteni.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.