Prati nas

Ljubav

I vjernu

Rade (60) je djevac: Tražim mlađu 30 godina, već mi je vrijeme!

Njemu nije važno koje je vjere ili nacije, a ni njena djeca nisu prepreka. ‘Volio bih s njom popiti kavu ujutro, imati društvo, ne piti kavu sam ‘, kaže Rade.

Objavljeno

|

Muškarci koji traže žene za brak.
Rade Milinović (screenshot: Srećko Stipović/ Youtube)

Rade Milinović iz Busovače ima 60 godina i živi sam u kući. Široj javnosti je postao poznat kada mu je bila potrebna pomoć za opremanje kupaonice, no sada ima posve drugačiju želju. Naime, kuću i kupanicu želi podijeliti sa ženom.

Iako je naslagao šest desetljeća, Rade nikada nije bio intiman sa ženom pa je odlučio potražiti srodnu dušu na Instagramu. Tamo je ostavio svoj broj telefona ženama koje se žele udati za njega. Nije izbirljiv, dodaje, ali ima i svoje standarde. Preferira crnke u tridesetim godinama koje su vjerne, prenosi Blic.

“Sada mi je došla želja da se ženim. Godine brzo prolaz. Tražim mladu, neka se javi. Samo neka je žena. Našao sam čak i kumu koja je obećala pomoći. Želja me vuče da se oženim. Zamislio sam finu, nisku, crnu ženu, tridesetih godina. Bitno je da je mlađa. Mislim da me neće napustiti. Imam penziju, kuću, samo mi još treba žena, bilo kakva. Samo neka je žena” kaže Rade.

Njemu nije važno koje je vjere ili nacije, a ni njena djeca nisu prepreka. “Volio bih s njom popiti kavu ujutro, imati društvo, ne piti kavu sam,” dodaje Rade. Želite li saznati više o Radi ili ga možda kontaktirati, pogledajte priloženi video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.