Prati nas

Vijesti

Pod madracem

Štedjela je cijeli život, ušteđevinom su se na kraju pogostili termiti

Prema pisanju njujorškog lista, ovo nije prvi put da termiti unište nečiji novac. Tako su 2013. godine jednoj Kineskinji termiti uništili 65.000 dolara.

Objavljeno

|

Čuvanje novca pod madracem
foto: Facebook

Jednoj Malezijki termiti su potpuno pojeli cijelu životnu ušteđevinu, vrijednu oko 8.700 dolara. Njen unuk Kairul Azar oglasio se na Facebooku, napominjući da je njegova baka planirala ponijeti ušteđevinu u kutiji za hodočašće u Meku 2024. godine, piše New York Post.

Međutim, njezine snove o putovanju u Meku srušili su termiti koji su sažvakali novčanice na komadiće. Kairul, koji živi u Kelantanu, rekao je da je pokušao spasiti situaciju slanjem polovice opljačkanih novčanica Središnjoj banci Malezije u nadi da će ih zamijeniti.

Kaže, drugu polovicu nije bilo moguće spasiti. Kako je naveo, možda je to bio znak da njegovoj baki nije suđeno da ode u Meku. Apelirao je na druge da se suzdrže od čuvanja novca kod kuće, kako ne bi doživjeli sličnu sudbinu.

Prema pisanju njujorškog lista, ovo nije prvi put da termiti unište nečiji novac. Tako su 2013. godine jednoj Kineskinji termiti uništili 65.000 dolara.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.