Prati nas

Vijesti

Novac

I srbijanskim umirovljenicima stiže jednokratni dodatak: Svima jednako

U Srbiii će jednokratni dodatak dobiti baš svi umirovljenici, bez dohodovnog cenzusa, najavio je tamošnji predsjednik Vučić.

Objavljeno

|

Što je sve Vučić obećao umirovljenicima?
Aleksandar Vučić (foto: euronews)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je jednokratnu isplatu 20.000 dinara (170 eura) umirovljenicima krajem studenog ili početkom prosinca.

“Od 25. studenog do 5. prosinca svakom umirovljeniku isplatit ćemo po 20.000 dinara uz povećanje mirovine u listopadu. Nekima je to pola mirovine, drugima trećina, ali to je trošak za državu od 285 milijuna eura”, objasnio je Vučić.

“Vjerujemo da ćemo na taj način ispraviti nepravde tamo gdje mirovine nisu platile plaće i da ćemo pokazati koliko nam je stalo do umirovljenika i što država može vratiti građanima kada se ponaša odgovorno”, rekao je Vučić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.