Prati nas

Show

Zaboravljena znanja

Mudra Jasmina (38) zna: Put do muškarčeva srca vodi preko njegove majke

Jasminino uredno odijevanje i skromnost s kojom nastupa moglo bi biti dodatni plus u njenom osvajanju buduće svekrve. Druge djevojke joj, čini se, nisu konkurencija.

Objavljeno

|

Za sretan brak, ključna je sretna svekrva. Jasmina se bori za farmera Miroslava, svjesna važnosti dobrog odnosa sa svekrvom. Njezina skromnost i trud mogu presuditi.
Jasmina Bosančić (scr: RTL)

Mnogi će reći da put do stabilnog braka i muškarčeva srca vodi preko zadovoljne svekrve. Toga su svjesne mnoge mlade žene koje žele impresionirati majke svojih budućih muževa. Jer dobar odnos svekrve i snahe temelj je za harmonične odnose unutar obitelji, te, dođe li do problema i konflikata unutar te zajednice, može olakšati njihovo rješavanje.

Da sretna svekrva znači sretan brak zna i Jasmina Bosančić (38), kandidatkinja iz RTL-ovog agrorealityja “Ljubav je na selu”. Ova sisačka poetesa bori se za srce simpatičnog i sramežljivog farmera Miroslava Dekanića (39) iz Ravneša pored Bjelovara. “Moj dojam je da je Miroslav vrlo tajanstven i šutljiv, pa se ne može procijeniti njegov karakter. No mogu reći da je loš, samo je povučen”, ispričala je za RTL.

Jasmina se očito ne boji rada, budući da je spremna osvojiti i farmera i njegov OPG. Sebe vidi kako u budućnosti čita poeziju uz junice i krave, gledajući zalazeće sunce na ravneškim proplancima. No svjesna je i činjenice da joj glavna prepreka nisu konkurentice koje se bore za istog muškarca, već potencijalna svekrva.

“Želim pokazati svoje kulinarske i druge domaćinske kvalitete jer želim da svekrva vidi da dobiva vrijednu i ozbiljnu snahu”, kazala je smjerna Jasmina, najavljujući u kojem će se smjeru odvijati njen boravak na farmi.

Jasminino uredno odijevanje i skromnost s kojim nastupa moglo bi biti dodatni plus u njenom osvajanju buduće svekrve. Pronađe li s njom zajednički hobi, odabere li joj dobar dar i pokaže li da poštuje njenog sina, malo će se toga pitati Miroslava, zar ne?

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.