Prati nas

Show

Morski stilovi

Ranka voli tange, Ljubica obožava naturizam, a i Stjepan najavljuje golo kupanje

Stjepan Runtas (67) odveo je svoje izabranice na idilični otok Pag, obećavajući im pravu dozu morske romantike. Očekivanja su visoka, a pripreme temeljite.

Objavljeno

|

Romantični izlet na Pagu u epizodi RTL-ovog Ljubav na selu: Morska avantura s iznenađujućim obratima!
Ranka, Stjepan i Ljubica (scr: RTL)

U najnovijoj epizodi RTL-ovog zbiljokaza “Ljubav na selu”, Stjepan Runtas (67) odveo je svoje djevojke na zlatni Pag, gdje će uživati u slanom zraku i morskom plavetnilu. Sve tri djevojke imaju velika očekivanja od ovog izleta, što su pokazale i dobrim pripremama.

Stjepan se pak nada kako će ovaj morski ugođaj potaknuti romantične osjećaje kod njegovih djevojaka, za koje kaže da se više vesele moru i kupanju nego njemu.

Blagoglagoljiva Bahra (57) je izvijestila da je ponijela dva kupaća kostima kako bi se u jednom sunčala, dok joj se drugi suši. Zlatna djevojka Ranka (67) je objasnila kako je ponijela dva jednodijelna i jedan dvodijelni kupaći kostim, što se nije posve svidjelo Stjepanu, koji voli vidjeti što više gole ženske kože. “To je jako ružno za vidjeti”, kazao je komentirajući jednodijelne kostime.

Na to se Ranka pohvalila kako ima i tange, što je razveselilo farmera Stjepana. “Svakog muškarca veseli kad vidi ženu u dobrom badiću i tako”, objasnio je.

Djevojka Ljubica (73) je pak naturistica i voli izlagati svoje golo tijelo suncu. “Naturistica sam već dvadeset godina”, iskreno je rekla ova ljubiteljica prirode, radiestezije i zdravog odnosa prema tijelu, na što je i Ranka rekla da prakticira naturizam kad god ima prilike. “Svi kažu da je to jako zdravo da žena osunča svoje tijelo kako treba.”

Stjepan je pak najavio kako će gol plivati svako jutro s izlaskom sunca, na što je Bahra objasnila kako je on zakržljao od silnih ljubavnica. Kako će plivati delfinček Stjepan i njegove ribice, ostaje nam vidjeti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.