Prati nas

Show

Amorova strijela

RTL-ova zvijezda Mara Sučić (72): ‘Ljubim mlađega, pao je na crvenu haljinu’

RTL je na male ekrane vratio zvijezdu svojih reality emisija. Ovog puta prpošna umirovljenica Mara kuha. Iako ljubav nije pronašla u emisiji “Ljubav je na selu”, zaljubljena je i sretno ljubi – mlađega.

Objavljeno

|

Umirovljenica Mara iz Večere za pet na selu
Mara Sučić (scr: RTL)

RTL-ova zvijezda Mara Sučić je umirovljenica koja voli kamere i zabavu te upoznavati nove ljude. Bila je sudionica emisije “Ljubav je na selu”, no ljubav je, ipak pronašla izvan emisije, javlja RTL.

“Zahvaljujući emisiji ‘Ljubav je na selu’ sam pronašla ljubav, odnosno on je pronašao mene. Mlađi je od mene, a svidjela mu se moja crvena haljina koju sam imala na snimanju”, ispričala je zaljubljeno Mara koju opet gledamo na malim ekranima zahvaljujući RTL-ovom gastro realityju “Večera za pet na selu”.

Iako sada rado kuha, nekada nije stajala uz štednjak. “Ne da nisam voljela, nego majka je to radila jer nas je bilo puno. Za to treba veliki lonac”, komentirala je veselo. U mladosti je svašta radila. “Nosila sam drva, čuvala krave i ovce, radila sam u polju. Mi kao djeca smo svi morali pomagati”, rekla je.

“U kuglanju sam se najviše pronašla i ta je ljubav trajala čak dvadeset godina. Dobila sam desetak medalja i nekoliko pehara, a najljepše je to što smo prošli baš cijelu bivšu Jugoslaviju” prisjetila se Mara. Ova nekadašnja sportašica 90-tih je osvojila i Hrvatsko prvenstvo u kuglanju sa ženskim klubom “Kraš”.

”Onda sam 2000. godine odlučila krenuti na plivanje i probati druge sportove, iako i dalje rekreativno kuglam”, otkrila je simpatična Zadranka sa zagrebačkom adresom koja se, kaže, zaljubila i u plivanje pa je nerijetko na bazenu, ali i na Jarunu gdje vježba i trči.

Ovaj tjedan kuhala je u “Večeri za 5″ te je na prvoj večeri kod domaćice Višnjice bila vrlo kritična, no na kraju je dala najveću ocjenu. ‘”Meni je na njezinoj večeri sve odgovaralo, hrana je bila ukusna, zabavljale smo se i to mi je bilo bitno. Dobila bi ona od mene i desetku, no nije mi se svidio zgužvani stolnjak te igra na kraju večere gdje smo bacale loptice. To nisam ni komentirala pred kamerama”, objasnila je i dodala zašto je bila kritična: “Za vrijeme večere sam bila kritična i puna komentara jer kažem što mislim i što mi je tada na pameti – iskreno i direktno, no to ne utječe toliko na moju završnu ocjenu.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.