Prati nas

Show

Šok!

Vesna zgroženo grdila Gabi: Drpala si se pred svima, to je jako ružno!

Vesna, Gabi i Ivan suočavaju se s neobičnom situacijom, izazivajući pitanja o moralu i tradiciji. Tko je ponižen, a komu su dani na farmi u Gušću odbrojani?

Objavljeno

|

Nova epizoda "Ljubavi na selu" - sukob generacija i moralna rasprava. Vesna, Gabi i Ivan suočeni s neobičnom situacijom.
scr: RTL

Nova epizoda “Ljubavi na selu” donijela nam je neviđeni sukob generacija i raspravu o moralu. Je li Vesna pretjerala kada je na red pozvala mlađahnu Gabi ili je u njoj proradio majčinski nerv i refleks za očuvanjem tradicionalnih moralnih vrijednosti?

“Gdje si bila?” Strogim je glasom u noćnim satima dočekala Vesna Vučković (52) na kućnom pragu Gabrijelu Juraju (19). U nikad dramatičnijoj epizodi “Ljubavi na selu”, najmlađa djevojka je priznala da je vodila ljubav, ali ne s farmerom Ivanom Detkovićem (30) iz Gušća čije je srce namjeravala osvojiti, već s njegovim prijateljem.

“Pozvao je prijatelje da se družimo. Gabica voli popiti pa ne zna što radi, a ni kad je trijezna. Njoj to godi, bacila se na izvol’te, drpali su se. Bilo je to stvarno ružno”, objasnila je Vesna duboko zgrožena nečednim ponašanjem mlade djevojke. “Žao mi je što to nisam snimila”, kazala je šokirana Vesna u kameru.

“Ivan mi je rekao da ima pravo općiti s kim hoću”, kazala je Gabi. No Vesna misli da mu je to trebala najaviti. “Cijelo je vrijeme mislio gdje ste. Moglo se nešto i dogoditi. Hoćeš li mu moći pogledati u oči nakon toga? To je nepoštovanje njega. Čim si vidjela prvoga, otišla si s njim. Ja to nikad ne bih Ivanu napravila”, špotala je Varaždinka mladu Zabočanku izrazivši osnovanu sumnju da je Gabica možda i ovisnica o vođenju ljubavi. “Ona ne bira. Svejedno je ima li on 25, 55 ili 75 godina. Ona će otići s njim, kud puklo da puklo”, objasnila je Vesna.

Ni gazda Ivan nije zadovoljan ovim događajem te smatra da ga je Gabi ponizila. Zbog svega ju je potjerao sa svog imanja. “Užasno sam povrijeđen. Ne mogu vjerovati da to žena može napraviti”

“Ima 30 i nešto godina. Pravi se djevac. Što on očekuje? Predbračnu čistoću? Nevinu curu? Ivanov frend je krasan ljubavnik. Ivan izgleda jalovo pored njega”, kazala je Gabi. Za Vesnu je rekla: “Nije me iznenadilo. Ona pogurne nos gdje god, samo da se nekome usere u život! Svi se prave konzervativni, a svi imamo svoje potrebe.”

A vi, smatrate li da su današnje mlade generacije preslobodne u ponašanju? Kako je to izgledalo u vaše vrijeme?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.