Prati nas

Show

Mijo voli pusice

Brankica: ‘Ne volim muljatore, imao je vezu, a ušao je u show!

Ispričala je kako je otkrila Mijinu laž i izrazila razočaranje zbog nedostatka iskrenosti, istaknuvši da je farmer, unatoč dobroti duše, katastrofa kad su u pitanju žene. Kaže, on je muškarac koji ima želju za konstantnim promjenama kada je riječ o ženama.

Objavljeno

|

Romantika završila - Brankica (59) odustala od Mija (58) zbog njegove nevjernosti. Mijo priznaje vezu s Josipom, što je dovelo do kraha ljubavne priče.
Brankica i Mijo (scr: RTL)

Čini se da Brankica Kobasić (59) i Mijo Bošnjak (58) neće biti od onih rijetkih parova kojima će nakon ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” zazvoniti svadbena zvona. Na romantičnom putovanju su se posvađali jer je ona prozvala farmera zbog laži i druge žene. Brankica je za RTL.hr komentirala svoj odnos s Mijom i otkrila što joj je zasmetalo u njegovom ponašanju.

“Posvađali smo se jer je ušao u show, a imao je neku vezu. Nisam to znala. Ta gospodična mi je poslala slike i rekla da je u vezi s njim”, ispričala je.


Brankica je objasnila kako se ne bi naljutila da joj je Mijo rekao cijelu istinu i ispričao se. “Mislila sam da će mi na putovanju reći: ‘Dogodilo se, oprosti’. Ali on ništa. Htio je i mene i nju. Htjela sam da mi sve pred kamerama prizna i tu smo se posvađali jer on to nije učinio. Ne volim muljatore, ja sam ušla u ‘Ljubav je na selu’ bez ikakvih repova iza sebe”, istaknula je.

“Duševno dobar, ali katastrofa kad je o ženama riječ”

Priznala je da ju je farmer jako razočarao. “Od početka je bilo kemije između nas. Mijo je duševno dobar, ali kada je riječ o ženama, on je katastrofa. Ne cijeni žene, ne zna što je veza. Nisam još srela takvog muškarca u svom životu. Trebaju mu žene koje će osvojiti svojim suzama, ispričati svoju prošlost. Najviše u životu mrzim laž”, rekla je Brankica o novivaroškom Apolonu.

Još jednom je naglasila da su mogli izgraditi lijepi, prijateljski odnos da se Mijo ponio drugačije. Osvrnula se na Mijine riječi da je požalio što je odabrao nju, a ne Kseniju. “Požalio je što me odabrao jer sam ga otkrila. Ksenija mu je od prvog dana govorila da su samo prijatelji”, rekla je Brankica. 

Komentirala je i Ksenijine riječi da joj savjetovala da se ne ljubaka s Mijom pred kamerama. “Ja imam svoj mozak. Ja sam njemu dala poljubac u usta. Ništa drugo”, istaknula je. Kaže da joj je žao što nije znala da je Mijo u vezi. “Možda bih se kao Ksenija povukla. Čak sam i mislila na početku da ću krenuti s njim u vezu jer mi se svidio”, rekla je Brankica. 

Otkrila je i kako ju je razočaralo farmerovo ponašanje na romantičnom putovanju zbog odbijanja svakog njezinog pokušaja da razgovaraju o svom odnosu. “Zove me u sobu umjesto da razgovaramo. Kod njega nema pričanja. I još kaže da njega žena mora osvajati. Kao da smo u ne znam u kojem stoljeću. Žao mi je svega toga. Mijo bi jednostavno svaki dan drugu ženu. To je Mijo”, zaključila je Brankica. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP