Prati nas

Show

Ljubav je bol

Mijo (58): Moja djevojka želi dijete. Branka me nije zaslužila, plakao sam

Tvrdi da je otvoreno komunicirao o mladoj djevojci, ali da je Branka pred kamerama druga osoba. Priznaje da je plakao zbog njezinog postupka.

Objavljeno

|

Mijo otkriva svoju stranu nakon turbulentne veze s Brankom. Ističe njeno ponašanje pred i iza kamera te izražava emotivnu povredu. Govori o ozbiljnoj vezi s Josipom, ističući razlike i planove. Zaključuje da Branka nije zaslužila njegovu ljubav, želi joj sreću, te dijeli svoje ljubavne izazove.
Mijo Bošnjak (scr: RTL)

Mijo Bošnjak (58) Brankica Kobasić (59) nisu suđeni jednom drugome. To je posve jasno nakon romantičnog putovanja u ruralnom zbiljokazu “Ljubav je na selu”, a koje je u turbulentnoj završnici pokazalo da markantni biker ima drugu. Brankica je kazala da je to saznala tako da joj se Mijina djevojka javila putem društvenih mreža, a Mijo tvrdi da je bio potpunoma iskren prema lijepoj njegovateljici s kojom je izmjenjivao poljupce.

“Ona je znala sve prije one svađe za ručkom. Rekao sam joj da sam upoznao curu. Rekao sam joj za nju. Tijekom svađe sam se povukao jer nisam netko tko bi burno reagirao. Pretjerala je, ali i to ću oprostiti. Ponašala se za ručkom kao da smo u braku. Radila je cirkus, osramotila me. Pred kamerama je druga osoba. Ja sam isti pred kamerama i iza kamera”, ispričao je Mijo za RTL

Kaže, svojoj djevojci Josipi nije ništa obećavao jer je želio vidjeti kamo će ga odvesti odnos s Brankicom. “Želio sam pokušati s njom. No Branka me otpilila. Nudila mi je cijelo vrijeme prijateljstvo. Bilo nam je zabavno i družili smo se, a onda me je vrijeđala pred kamerama da bi se opravdala. Iza kamera se smije, a pred njima me pita nešto i ne znam što bih joj rekao”, objasnio je farmer. 

“Nisam očekivao da mi kaže javno”

Priznao je da je emotivan i osjetljiv zbog svega što se dogodilo te mu je žao. “Nisam plakao zbog veze s Brankom nego zbog njezinog načina ponašanja. Povrijedila me, volim je kao prijateljicu. Htio sam da nam bude lijepo. Bio sam još dobar s obzirom na sve. Nisam to očekivao od drage osobe da mi kaže javno. Znala je jer joj je djevojka pisala i ja sam joj rekao. Nisam nikome lagao. Uvijek sam otvoren”, istaknuo je Mijo. 

Dodao je da je od muke zaplakao i da mu je bilo žao što nije na putovanje poveo Kseniju jer bi se lijepo družili, smijali i zabavili. “Branka kaže da sam ja djetinjast, a ona je. Priča o ljubavi, no znamo se prekratko da bi se rodila ljubav. Imam svoje greške, ali nikad ne bih povrijedio nekog. Može mi reći lijepo da se ne slaže s nečime. Nitko mi tako nešto nije sasuo u lice. To je Brankin grijeh. Ne znam što je htjela. Branka mi nije pružila nikakvu sigurnost. Govorila je da je djeca gledaju. Prilagođavao sam joj se”, osvrnuo se još jednom na svađu u Ljubljani.

Brankica Kobasić (59), poznata iz 'Ljuba je na selu', dijeli intimnu priču za RTL. Ispovijeda se o gubitku supruga, svojoj ljubavi prema pomaganju, i putu od trgovačke škole do posla njegovateljice. Otkriva tragičan odlazak supruga, borbu s gubitkom, i kako je pronašla novi smisao života.
Brankica Kobasić: Ne volim muljatore (scr: RTL)

Rastužuju ga komentari na društvenim mrežama

Otkrio je da su njegova obitelj i prijatelji navijali za njega i Branku. “Zaustavljaju me ljudi, vole me. Kažu da sam ok”, rekao je Mijo za RTL. Malo ga čude i rastužuju negativni komentari na društvenim mrežama, no ističe da su nevažni jer ga ti ljudi ne poznaju. 

Istaknuo je da se dosta šalio pred kamerama dok su bili na imanju, no zapravo nije takav. “Puno sam nježniji, mazniji. Vidio sam kakve su igračice cure. Nisam htio ispasti slabiji. Intuicija mi kaže kad se treba paziti. Kod Branke sam u očima svašta pročitao. To sam joj rekao. Nikad to ne zloupotrebljavam. Osjetim kakva je osoba. Ne mogu sve pokazati. Ipak je neka emocija izašla. Kad sam u ozbiljnoj vezi, odbijem druge. Kad nekog volim, volim samo tu osobu. Drugo je zezancija. Svi smo na svoj kalup. Ne možemo prekrojiti ljude. Želim Branki sve najbolje. Mislim da se prevarila, da se potrudila malo više, bilo bi nešto. Ja se ne lomim za nikog. Ako se uplaši i ode, nije me zaslužila”, ispričao je Mijo. 

Osvrnuo se na svoju sadašnju vezu. “Josipa je dobra osoba. Želi biti sa mnom, imati dijete. Rekao sam joj da želim razmisliti i da i ona razmisli. S Josipom planiram ozbiljno. Svjesna je razlike u godinama. Voli me. Želi biti sa mnom. Prekinuo sam s njom zbog razlike u godinama. Ali kad sam vidio da ništa neće biti s Brankom, vratio sam joj se. Josipa je na svom mjestu. Imala je loših iskustava u ljubavi. Nema nikakvog interesa. Sve je dok ide ide. Kod mene je sve dogovor. Nema svađe i burnih rasprava”, objasnio je farmer.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.