Prati nas

Show

Zlatna djevojka

Poigrava li se Stjepan Rankinim srcem ili misli ozbiljno?

Oboje nose teret prošlih nesuglasica, ali hoće li ljubav procvjetati? Stjepan tvrdi da Ranki seljaci nisu interesantni, dok Ranka osjeća da je Stjepan ne primjećuje. Hoće li romantična večera u Poreču preokrenuti sudbinu njihove veze?

Objavljeno

|

Tko je Ranka iz Ljubavi na selu?
scr: RTL

Imaju li samoborski farmer Stjepan Runtas (67) i njegova zlatna djevojka Ranka (67) šansu za pravu ljubav koja će gorjeti i nakon što se morski izlet završi? Hoće li zlatna djevojka pozlatiti Stjepanovo srce svojom ženskom blagošću i bezuvjetnom predajom voljenom muškarcu?

Nakon romantične večeri u Poreču, posve je jasno da se Stjepan podosta ohladio, ali i da je u Rankinom opreznom srcu planula iskra za markantnog Samoborca. “Iskreno, dajem šansu sebi i Stjepanu”, kazala je.

Naime, u posljednjim epizodama RTL-ova ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Stjepan je poveo Ranku u Poreč, no jasno je u kameru rekao da spada u onu skupinu muškaraca koji niti zaboravljaju niti opraštaju.

“Poremetilo se između mene i Ranke, jer se ona s Bahrom urotila protiv mene”, kazao je podsjetivši na dolazak spomenutih djevojaka u njegovu kuću kada su imale bezbroj prigovora na higijenu i održavanost sobe u koju ih je smjestio. “Ne možeš ti doći u sobu i praviti se da si odmah dobila neke uši i početi se češati. Ja to ne opraštam. Na romantičnom putovanju joj ne planiram reći da me je uvrijedila. Reći ću to pred svima na završnom druženju”, rezolutno je rekao Stjepan dodajući: “Nju seljaci ne zanimaju. U tome je stvar.”

Uvijek elegantna Zagrepčanka požalila se da Stjepan uopće ne primjećuje kako se dotjerala za izlazak s njim, no to je daleko od istine. “Ranka mi je po ljepoti između ljepote i onog… ali kad se sredila, to je sasvim druga žena”, kazao je u kameru. Je li to vrhunac kavalirstva koji joj može ponuditi? “Svejedno mi je li uz mene ili nije, dok šetamo Porečom”, kazao je.

“Intimno sam se osjećala dobro, kao dama, mislim da to njemu nije važno. Ili je toliko začahuren da to ne pokazuje. Stalno je vikao da treba takvu ženu kakva sam ja, ali što se sad dogodilo…” kazala je Ranka iznenađena Stjepanovom hladnoćom. Ipak, romantična večera ju je oborila s nogu: “Meni je bilo veličanstveno, pogledi ljudi sa strane, okretali su se. Sve sam to primijetila. Vjerojatno sam im se dopala.”

“Danas me nagovarala da moram napraviti apartman na katu vikendice na moru, ali mene ne zanima novac. Uopće me ne zanima to. Nakon mjesec dana provedenih s njom bih završio u Vrapču, a nakon još mjesec dana u Jankomiru. Iritira me kad stalno govori o svojoj obitelji, o tome kako je sa 17 godina imala svoj stan. To me uopće ne zanima”, pomalo grubo je Stjepan komentirao Ranku iza njenih leđa uz zaključak: “Ne znam tko više laže od nas dvoje. Ja dosta lažem, a za nju ne znam. Njoj nije do mene, njoj je samo do naslikavanja.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.