Prati nas

Show

Sukob generacija

Vesna: Želim Ivana i borim se, Samanta mu nema što ponuditi

Traje generacijski i životni sukob među suparnicama. Tko će pobijediti, ostaje nam vidjeti. Vesna naglašava ozbiljnost, dok Samanta njeguje i želi slobodu. Napetost raste!

Objavljeno

|

Sukob generacija i životnih stilova: Samanta i Vesna bore se za Ivanovu naklonost u RTL-ovom 'Ljubav je na selu.'
Ljute suparnice Vesna i Samanta (scr: RTL)

Kako se bliži trenutak odluke, sve je napetije u Gušću. Naime, u RTL-ovom ruralnom zbiljkoazu “Ljubav je na selu” posve otvoreno, za naklonost farmera Ivana Detkovića (30), bez rukavica se bore Samanta Knežević (27) i Vesna Vuković (52). Sukob je to, ne samo generacija, već i životnih stilova i odgovornosti. Koju će djevojku Ivan povesti na romantično putovanje, ostaje nam za vidjeti.

Vesna misli kako Samanta, za razliku od nje, nije spremna za ozbiljan odnos s Ivanom. “Samanta nije spremna. Definitivno, milijun posto nije spremna za ništa ozbiljno. Ona želi biti slobodna, ići kamo hoće, nemati obaveze. Ona nije navikla na nikakve obaveze”, misli i dodaje da mlađa protukandidatkinja zaista ne može farmeru ponuditi – baš ništa.

“Ti si neuredna, ne želiš raditi. Ivanu ipak treba osoba koja zna nešto”, kazala joj je Vesna u oči. “Misliš li ti da Ivanu treba stara kobila?” odgovorila joj je Samanta dodavši da Ivanu treba “nešto mlađe i slađe”.

Vesna je Samanti zamjerila što je stalno na mobitelu i dopisuje se sa muškarcima, za koje Samanta kaže da su joj samo prijatelji, kao brat i sestra. “Ja se ne dopisujem s nikim. Ja želim Ivana. Nikad se ne bih dopisivala s nekim drugim, a bila kod Ivana. Ipak tražim njega, borim se zbog njega i došla sam zbog Ivana. Prije svega sam došla zbog ljubavi.”

Samanta pak misli da se Vesna pretvara u sobaricu i da gušćanskog Casanovu želi zavesti svojim vještinama održavanja domaćinstva. “Nisam mu kućna pomoćnica, njegova sam partnerica. A ne da se stalno šminkam, ostavljam nered i ne povlačim vodu u zahodu iza sebe”, odgovorila joj je Vesna. “Neka ta stara kvočka gleda svoja posla”, komentirala je Samanta.

Podsjetimo, u ranijim epizodama Samanta je priznala da nema interesa za Ivana te da glumi naklonost i daje mu lažnu nadu kako bi je poveo na besplatno romantično putovanje. “Ivanova mama i prijatelji su seljoberi koje si ja, iskreno, ne bih poželjela za društvo,” zaključila je Samanta i Vesnu nazvala “ocvalom milfačom”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.