Prati nas

Show

Otok sreće

Vruće na Pagu: Stjepan i njegove djevojke zaronili su u jadransko plavetnilo

Stjepan je ispunio obećanje čije su ispunjenje brojni obožavatelji ‘Ljubavi na selu’ jedva čekali. Odveo je svoje djevojke na plažu. Ljetnim radostima nije bilo kraja.

Objavljeno

|

tjepan Runtek i njegove djevojke u zabavnoj sceni na plaži iz najnovije epizode RTL-ovog zbiljokaza. Smijeh, komplimenti i različita mišljenja o kupaćim kostimima obogaćuju ovu neobičnu situaciju. Stjepan ostaje galantan i smiren unatoč komentarima o svojoj figuri.
scr: RTL

U najnovijoj epizodi RTL-ovog zbiljokaza, za kojega će mnogi reći da ga preziru, a u stvarnosti ne propuštaju niti jednu epizodu, samoborski farmer Stjepan Runtas (67) odveo je svoje djevojke na plažu.

Nakon napornog rada, djevojke su se konačno okupale i izložile svoja tijela blagotvornim sunčevim zrakama. “Zaslužile smo to, tu nema rasprave. Samo kupanje, sunčanje i uživanje”, kazala je rječita Bahra (57) nakon što je komplimentira domaćinu da je “on njihov Casanova”.

No, iako su kandidatkinje Ranka (67) i Ljubica (73), prema ranijem priznanju štovateljice pokreta Freikörperkultur (FKK, kultura nagog ili slobodnog tijela), za ovu su prigodu odjenule pomno odabrane kupaće kostime.

“Ipak mu nije svejedno. Nije mu bilo lako s tri komada”, komentirala je Stjepanovu delikatnu situaciju Ljubica. “To su moje kupačice, moje djevojčice. Mogu ih tako zvati. Uvijek nešto izmislim da im bude ljepše”, kavalirski je kazao domaćin pokazavši figuru na kojoj bi mu pozavidjeli i znatno mlađi muškarci.

Bahra na udaru morskih valova (scr: RTL)

Ipak, Ranka nije zadovoljna Stjepanovom linijom te kaže da bi se morao udebljati. “Dala bih mu trojku”, ocijenila ga je bez milosti Ranka koja se pohvalila da se natjecala na izboru “Miss 65 plus”, ali da joj slava nije udarila u glavu. “Nisam umišljena”, rekla je.

“Što mu fali? Šlank je”, uzvratila je Ljubica. Bahra je pak dodala da je ona po godinama najnježnija od svih kandidatkinja, a na svoj način i zgodna, te je bez kompleksa, poput sirenice zaronila u morsku pjenu. Kako je kazala u kameru, misli da su domaćinu najviše za oko zapele upravo ona i zlatna djevojka Ranka.

Spremni za brčkanje (scr: RTL)

Ocjenjujući djevojke, Stjepan je bio galantan. “Osam. Ništa ne dižem, niti spuštam. Možda bi bilo drugačije da su obukle dvodijelne kupaće kostime”, kazao je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.