Prati nas

Show

Obavezno!

Ivo Amulić (61): Svatko bi u mojim godinama trebao napraviti dijete

Miljenika publike pomlađuje trogodišnja kći Dina. Cvjetaju mu ruže na privatnom i poslovnom planu.

Objavljeno

|

Ivo Amulić otkriva tajnu mladosti.
Ivo Amulić (screenshot: Hit Records/Youtube)

Ivo Amulić navršio je 61 godinu, a snaga njegova vokala je impresivna kao u mladim danima. Popularnog pjevača je, priznaje, pomladila, trogodišnja kćerkica Dina.

”Skinuo sam 7-8 kg, počeo sam upotrebljavati ruke i noge jer pužem dosta po kući, skupljam, skidam tako da svakome tko može u mojim godinama preporučio bih da napravi dijete”, kazao je pjevač za Novu TV.

Podsjetimo, pjevač je u srpnju 2020. godine postao otac djevojčice koju je rodila njegova supruga Sandra Kekez.  Iz prvog braka raspjevani tata ima kćer Hanu i sina Mihovila. Inače, Ivo je i djed unuke Ene koja ga, izjavio je to svojevremeno, “mota oko malog prsta”.

Starijim generacijama Amulić je bio nezaobilazna zvučna kulisa mladosti, s obzirom da je bio pjevač popularne grupe Tutti Frutti, čiji se hit “Opusti se” neprestano vrtio na radijskim postajama. Danas pak oduševljava nastupima s klapom Rišpet.

”Možda mi je ovo najljepši period života pogotovo što znam što radim, s kim radim i evo ovih 12 godina potvrđuje da imamo pravi put, prave pjesme, našu publiku i to je to”, rekao je Ivo za Novu TV. A što si želi u 2024. godini? “Što više velikih koncerata i ako Bog da, da se koja pjesma primi, šta se kaže, da neka nova pjesma dođe do srca ljudi i to je to”, poručuje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.