Prati nas

Vijesti

Suho meso

Osigurajte pušnice! Pljačkaši odnose špek, pršute i kobase

Pod okriljem noći pljačkaši pušnica odnose ono što su vrijedni građani tijekom cijele godine pripremali za duge zimske dane.

Objavljeno

|

scr: Youtube

Bjelovarsko-bilogorska policijska uprava izvijestila je o neobičnoj krađi s kojom je 66-godišnja umirovljenica oštećena za oko 100 eura.

Naime, nepoznati počinitelj je u noći sa srijede na četvrtak iz pušnice u Velikoj Barni, naselju u sastavu Grubišnog Polja, ukrao meso koje je umirovljenica pripremila za zimu.

Podsjetimo, prije dva tjedna dogodila se slična krađa u Lasinji, no s puno većom štetom. Prema izvješću Policijske uprave karlovačke, nepoznati počinitelj opljačkao je 69-godišnjeg muškarca.

Između 20. i 22. prosinca, lopov mu je provalio u gospodarski objekt u Lasinji, iz kojeg je ukrao suhomesnate proizvode u vrijednosti od čak 800 eura, izvijestila je policija.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.