Prati nas

Mozaik

Dobar primjer

Prijateljstvo nakon ljubavi? Ovaj slavni par dokazuje da je moguće

Da, da, znamo što će mnogi reći – nema pravog prijateljstva nakon ljubavi. Mnogi ste nam iskreno povjerili da ste u braku i po 30, 40, pa i 50 godina, ali i dalje ne smijete spominjati bivšu ili bivšeg. No, jedan slavni rastavljeni par definitivno je nadišao ljubomoru i zamjeranje, baš kao i stereotipe. Oni su glumci Demi Moore (61) i Bruce Willis (68).

Objavljeno

|

Bruce Willis s obitelji slavi Božić, a posebno se ističe povezanost s bivšom suprugom Demi Moore i njihovim kćerima. Unatoč glumačkoj legendi boluje od teške frontotemporalne demencije, što je dodatno zbližilo proširenu obitelj. Svi članovi, uključujući i Bruceovu sadašnju suprugu Emmu Heming, zajedno podržavaju glumca. Njihova solidarnost, čak i u teškim trenucima, ističe se u svijetu gdje razvod često donosi podjele. #BruceWillis #Božić #Obitelj #Solidarnost #FrontotemporalnaDemencija
Bruce Willis s obitelji (foto: B.Willis/Instagram)

Na najsvečaniji dan u godini, za Božić, oko stola se okuplja samo najuža obitelj. U obiteljima gdje su roditelji rastavljeni, djeca najčešće slave s dvije obitelji – jedan dan slave s jednim, neki drugi dan s drugim roditeljem. Rijetki će pregrmiti sve nesuglasice i spojiti obitelji kako bi sva braća, sestre i naposljetku i unuci, bili zajedno i gradili lijepe uspomene.

No, Demi Moore i sve tri njezine kćeri koje ima iz bivšeg braka s jednako slavnim Bruceom Willisom, već godinama dolaze na svaku proslavu u kući glumca i njegove nove obitelji. Zajedno su proveli i cijeli lockdown, a zajedno su bili i na ovaj  Božić, što su zajedničkom fotografijom ovjekovječili na društvenu mrežama. Prvi put im se pridružila i beba, Bruceovo unuče koje mu je lani podarila kći Rumer.

Još prisniji u bolesti

“Bruce Willis boluje od afazije, poremećaja koji dovodi do poteškoća u govoru, čitanju i pisanju”, javili su svi svjetski mediji prije dvije godine. Godinu dana kasnije, svijet je saznao da je bolest teža nego što se pretpostavljalo – utvrđena mu frontotemporalna demencija.

“To je spora i progresivna bolest koja utječe na dio mozga sprijeda i sa strane u području sljepoočnice. Taj dio mozga je odgovaran za naše ponašanje, osobnost i govor”, sažeto objašnjavaju specijalisti liječnici.

Proširenu obitelj Brucea Willisa njegova je bolest još više zbližila. Bivša supruga Demi Moore i njihove odrasle kćeri Rumer, Tallulah and Scout neprekidno su u njegovom životu. Kad je glumac oženio Emmu Heming (45), i s njom je dobio kćeri Mabel (11) i Evelyn (9), obitelj je ostala jednako povezana, bez tragova gorčine među njima.

Štoviše, uslijed glumčeve bolesti svi su još više udružili snage, ne bi li mu bili na pomoć. Demi ga, u danima kad im ne navrati u posjetu, nazove barem da joj čuje glas. To prijateljstvo koje su zadržali ovi bivši supružnici, kao i prijateljstvo koje su izgradile bivša i sadašnja supruga, baš kao povezanost sve djece ove velike obitelji, dugo je u svijetu slovila za neku vrstu enigme. No, mi ćemo njihov primjer svakako pohvaliti u ovom svijetu u kojem razvod i razdvajanje često dovode do gorke podjele kućanstava, djece, pa čak i prijatelja.

A kako vi gledate na prijateljstvo nakon ljubavi?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.