Prati nas

Show

Poltergajst

Slavni glazbenik tvrdi da ga je blagoslov kuće spasio od duhova

Nakon brojnih neprospavanih noći, pozvao je svećenika da blagoslovi njegovu rezidenciju iz 19. stoljeća u Belgraviji. Nakon blagoslova, čudne pojave su prestale.

Objavljeno

|

Webber je autor mjuzikla Fantom iz opere, koji je prvi put prikazan na West Endu 1986. godine, a što mu je donijelo svjetsku slavu.
Andrew Lloyd Webbe (scr: CBS)

Impresario i skladatelj svjetskog glasa Andrew Lloyd Webber (75) izjavio je da je svojevremeno pozvao svećenika kako bi mu uklonio nestašnog duha koji je opsjedao njegov dom u Londonu. Naime, radilo se o zgradi iz 19. stoljeća u londonskoj četvrti Belgravia.

U intervjuu za Telegraph skladatelj je rekao da bi poltergajst uzeo kazališne scenarije i prenosio ih na čudna mjesta gdje bi ih posložio u uredne hrpe. Poltergajst se opisuje kao kućni duh koji premiče stvari, stvara buku, zatvara ili otvara vrata, prozore i slično.

Duha, kaže, nikada nije vidio, ali je posve siguran da su se čudne stvari događale u njegovoj rezidenciji u središtu Londona. Na kraju je, objasnio je, pozvao svećenika koji je blagoslovio dom, nakon čega je duh napustio zdanje. Webberove skripte više nije nitko prenosio u mračne dijelove stare palače, a skladatelj i njegova obitelj su odahnuli.

Podsjetimo, Webber je autor mjuzikla Fantom iz opere, koji je prvi put prikazan na West Endu 1986. godine, a što mu je donijelo svjetsku slavu. Također je skladao glazbu za brojne druge proslavljene mjuzikle, uključujući Mačke, Isus Krist Superstar i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.