Prati nas

Povjerljivo

životni udarac

Muž me varao 30 godina i rekao mi da odem ako mi ne paše. Tko to radi?

Kako supruga trideset godina nije vidjela da je muž vara? E pa, nije. Svjedoči o tome žena koja se izjadala na Quori te opisala s kakvim je manipulatorom živjela tri desetljeća. No, umjesto da se prepusti depresiji, dočekala se na noge i sa životom nastavila sretna i sama. Time prevarene i nesretne podsjeća da nakon svake kiše dolazi sunce.

Objavljeno

|

Ojađena žena otkriva suprugovu izdaju nakon 30 godina braka. Suprotstavila mu se i odlučno branila svoj dom.
ilustracija: S. Bura/mj

“Bila sam u braku 30 godina i kad sam saznala da me prevario i suočila ga s dokazima, rekao mi je: Trebala bi otići jer je ovo je moja kuća. Bila sam bijesna kao pas. Moj otac nam je dao kaparu za kuću i pomogao mi financijski i svojim radom u renoviranju. Što je najgore, kad mi je tata umro i kad sam kasnije pregledavala sve papire, utvrdila sam da je moj muž krao novac s njegovog računa koji smo kratko vodili”, otkrila je ojađena žena.

Suprotstavila mu se beskompromisno, otkriva nadalje, i rekla mu neka si ne utvara jer kuća nije njegova. ”Bio je toliko ljut da mi je bilo jasno da laže čim zine. Shvatio je da me ne može više veslati i onda je u naletu bijesa spakirao kofer i otišao. To je nešto najbolje što je ikad učinio za mene”, napisala je ova.

Žena s najvećim krevetom

Kako objašnjava, poslije je shvatila da je on otišao uvjeren da ću ga ona, kad prebrodi šok, primiti natrag, ali se prevario. ”Kod mene više nije imao šanse, ne bih mu dopustila da mi se vrati nikada, pa ni tada. Ispostavilo se da je bio s najmanje pet različitih žena s kojima me varao i to su samo one koje sam uspjela iskopati na njegovim društvenim mrežama. Dopisivanje im je bilo tragikomično, jedna od tih žena imala je status Žena s najvećim krevetom”, iznijela je na svjetlo dana.

”Pisao im je: dušo, možeš ga imati. Ma bilo je toliko gadarija koje sam kasnije saznavala, da nije ni za pisati. Varao me na svakom koraku. Od čudovišta sam rastavljena četiri godine i on mi i dalje ne da mira, s niti jednom nije našao dovoljno zadovoljstva da mene ostavi na miru. Čak sam morala staviti video nadzor oko kuće, do tu je došlo”, piše.

Šalje poštu na svoje ime

Nekoliko puta je pokušao doći joj na vrata i razgovarati s njom, ali je bila čvrsta u odluci da se potpuno makne od njega. Potom joj je radio i druge neprilike. ”Upravo sam došla kući s poslovnog puta i pred vratima me dočekala kuverta naslovljena na njegovo ime. Tu poštu šalje on i to s adrese tvrtke koja se bavi obračunom plaća njegovih zaposlenika.”

”Vjerojatno želi da je otvorim kako bih vidjela koliko on kao gazda plaća svoje zaposlene u odnosu na sitnu alimentaciju koju plaća meni. I tu se potrudio financijski me oštetiti, ali meni je samo važno to što sam ga se riješila. Zato takve kuverte lijepo šaljem natrag u tvrtku, naravno neotvorene”, otkrila je kakve joj gadosti i dalje radi bivši suprug.

”Moja sloboda je moj najveći blagoslov. Kuća je isključivo na moje ime, ali on se i dalje ponaša kao da mu je ovdje adresa. Da, trebam video nadzor. Mogla bih napisati knjigu o svim njegovim svinjarijama. On je poput mačka koji mokri posvuda kako bi označio svoj teritorij”, zaključila je ova hrabra i samouvjerena žena koja se u zrelim godinama, nakon 30 godina braka, uspjela dočekati na noge i hrabro nastavila kročiti kroz život, uzdignute glave.

Jeste li ikad bili prevareni? Što ste učinili kad ste saznali i kako ste se nosili s tim?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.