Prati nas

Show

Ljubav i slava

Vlado Kalember (71): Ženit ću se još, a naslovnice nisam volio

Samo mi je u počecima bilo fora vidjeti sebe na naslovnoj stranici, ali vrlo brzo prestalo je biti fora, kazao je pjevač Srebrnih krila.

Objavljeno

|

Vlado Kalember, bivši član Srebrnih krila, otkriva svoje mišljenje o odnosu s bivšom suprugom Anom Rucner i planovima za budućnost, dok se prisjeća vremena slavnih koncerata.
Vlado Kalember (scr: HRT)

Jedan od najvećih zavodnika bivše države, pjevač Vlado Kalember, u razgovoru za Story komentirao je odnos s bivšom suprugom, čelisticom Anom Rucner.

“Ana je realizirana i sposobna žena. Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistica kojoj je trebao netko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose”, kazao je Kalember.

Podsjetimo, Rucner je, prije nekoliko dana za Jutarnji progovorila o svom novom partneru, glazbeniku Marku Duvnjaku. “Zapravo smo svirali puno puta prije nego što smo se uopće počeli družiti i bili smo prijatelji. Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška”, rekla je. Kalember pak o planovima za ljubavnu budućnost kaže: “Kanim se ženiti još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu.”

Pjevač je za Story govorio i o vremenu kada su Srebrna krila, uz Bijelo dugme i Zdravka Čolića punili stadione od Triglava do Vardara. “Sve to ‘zvjezdano’ danas mi izgleda kao mit. U puno toga što to podrazumijeva nisam uživao. Ni dečki iz Krila ni ja nikad nismo voljeli kamere i fotoaparate. U svemu tome najviše nas je veselilo sviranje i putovanja po cijelom svijetu.”

“Oduvijek se najbolje osjećam u bendu, to mi je prirodni okoliš. Sjedili smo u kombiju i uz silnu zafrkanciju nismo pričali o stadionima koje smo punili, nego se prisjećali svirki po ljetnim gažama. To nam je bilo najljepše doba, po pet mjeseci negdje na moru… Samo mi je u počecima bilo fora vidjeti sebe na naslovnoj stranici, ali vrlo brzo prestalo je biti fora”, zaključio je Kalember.

Vlado Kalember, oženjen
Srebrna krila (foto: Croatia records)
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.