Prati nas

Show

nikad prekasno

Supruga slavnog kuhara želi se prvi put zaposliti u 50. godini

Jools Oliver u posljednja je dva desetljeća rodila petero djece te je ostala s njima kod kuće – sve do sada, kad se na pragu 50. rođendana želi zaposliti. To što je u ozbiljnim godinama, a nema radnog iskustva, nije ju spriječilo da krene u ostvarenje djevojačkog sna.

Objavljeno

|

Jools Oliver (49), supruga poznatog kuhara Jamesa Olivera (48), majka petoro djece, prolazi izazove i radosti majčinstva. Njena snaga i odlučnost pokazuju da nikad nije kasno slijediti svoje snove.
Jools Oliver (scr: Youtube)

Jools Oliver (49), supruga megapopularnog “golog kuhara” Jamesa Olivera (48), u životu se, što se tiče karijere, u mladosti kratko bavila modelingom, a nakon udaje je izjavila da se neće formalno zaposliti jer je u životu najsretnija u ulozi majke.

Put do majčinstva za ovaj par nije bio lak jer Jools pati od sindroma policističnih jajnika te je prvo dijete začela umjetnom oplodnjom. No, samo četiri mjeseca nakon što je rodila djevojčicu, ostala je ponovo trudna i to prirodnim putem.

Šest godina kasnije opet nije išlo sasvim glatko s trudnoćom, no naposljetku je začela prirodnim putem i rodila treće, a nakon godinu dana i četvrto dijete. A kao veliko iznenađenje ne samo za javnost koja ovaj par prati u stopu, već i za cijelu obitelj, 2016. stiglo je i peto dijete.

Pet pobačaja nakon petog djeteta

U pokušaju da zatrudni i šesti put, Jools je imala pet pobačaja od kojih ju je jedan zamalo koštao života, i tada je shvatila da je vrijeme da odustanu. Sada, kad najmlađe dijete para ima sedam godina, odlučila je početi raditi, ni više ni manje, već kao primalja. Potvrđuje time tvrdnju koja kaže da nikada nije prekasno početi slijediti svoje snove!

Prije dvije je godine upisala je školu za primalje te bi uskoro trebala dobiti diplomu nakon koje se planira odmah zaposliti.

Oduvijek je željela biti babica

“Kad sam obitelji i prijateljima rekla da sam oduvijek željela biti babica i da mi je žao što nisam izabrala tu karijeru umjesto manekenske, svi su me počeli nagovarati da se na to odvažim sada i ostvarim svoj san. Prošlo je već dvije godine, trebala sam završiti za godinu dana, ali evo, pri kraju sam, uh, ovo sam jako ja”, rekla je Jools Oliver za Daily Mail.

“Hvatanje novorođenih beba za mene je posao iz snova, oduvijek je bio. Da sam umjesto manekenstva izabrala školu za primalje, nikad ne bih prestala biti babica”, rekla je hrabra Jools.

Što mislite o odluci o prvom formalnom zaposlenju tek nakon 50.?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.