Prati nas

Vijesti

Crna kronika

Umirovljenik napao ženu, nakon što joj je oštetio vozilo

Muškarac je pronađen i prekršajno kažnjen temeljem članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Objavljeno

|

Umirovljenik istukao ženu u Rijeci nakon što joj je oštetio vozilo.
ilustracija: S. Bura/mj

Riječka policija provela je istragu nad umirovljenikom koji nije mogao obuzdati agresivne impulse pa je, nakon što joj je oštetio vozilo, nasrnuo na ženu staru 43 godine.

Naime, u službenom priopćenju piše da je 29. veljače u popodnevnim satima na području Čavla 76-godišnjak je prilikom otvaranja vrata svog vozila oštetio vozilo u vlasništvu 43-godišnje hrvatske državljanke.

Oštećena ga je opomenula i prigovorila mu, a osumnjičenik ju je fizički napao te se udaljio s mjesta događaja. Umirovljenik je prekršajno sankcioniran temeljem članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Što kaže članak 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira?

Tko se na javnom mjestu tuče, svađa, viče ili na drugi način remeti javni red i mir, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 300,00 do 2.000,00 ili kaznom zatvora do 30 dana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.