Prati nas

Mozaik

Konačno!

Cheryl (63) i Quran (26) pokazali ultrazvuk: ‘Stiže beba, širimo obitelj!’

Ako nešto žarko želite, i svemir će se urotiti da vam tu želju ostvari! Dokazuju to Cheryl i Quran McCain koji će, unatoč razlici od čak 37 godina, postati mama i tata.

Objavljeno

|

Usprkos razlici u godinama, uskoro će postati roditelji.
Cheryl i Quran (scr: TikTok)

McCainovi, bračni par iz američke Georgije, privukao je milijune obožavatelja na TikToku dokumentirajući svoj nekonvencionalni odnos čija je najeksponiranija odrednica njihova razlika u godinama. Cheryl, bivša surferica koja se proglasila influencericom, trenutno ima preko 4,6 milijuna obožavatelja na toj platformi.

Prošlog tjedna su podijelili video u kojem objavljuju da proširuju obitelj, a kao dokaz su priložili pozitivan test na trudnoću. “Oduševljena sam što ću postati majka, konačno ćemo biti prava obitelj”, rekla je Cheryl (63) dok je Quran (26) ponosno pokazivao slike s ultrazvuka. “Presretan sam što ću postati otac”, kazao je mladi suprug. Cheryl je uzbuđeno plesala.

Video je od tada prikupio više od 3 milijuna pregleda i preko 10.000 komentara, pri čemu su im mnogi poželjeli sve najbolje. No bilo je i onih zlobnika koji nisu odoljeli pokazati koliko im teško pada tuđa sreća. “Bit ćete divna baka”, pakostan je komentar koji su mnogi napisali. Inače, Cheryl već ima sedmero djece i 17 unuka.

Oglas

U video nastavku, Cheryl i Quran otklonili su zbunjenost mnogih obožavatelja, ponovivši da se koriste uslugama surogat majke koja je osjemenjena Quranovim sjemenom.

Cheryl i Quran (scr: TikTok)

Par se upoznao dok su oboje radili u lokalnom restoranu Dairy Queen 2012. godine. Izgubili su kontakt godinama prije nego su se ponovno povezali u studenom 2020. godine, kada je Quran prepoznao Cheryl dok je radila u trgovini mješovitom robom.

Quran se identificira kao panseksualac, što znači da može uspostaviti partnerstvo s osobama svih rodnih i seksualnih identiteta. Riječ je o ljudima koje privlači nečija osobnost, a ne tijelo, objasnili su stručnjaci.

Iako im mnogi još od početka veze zamjeraju razliku u godinama, njih dvoje ponosno dijele svoju ljubavnu priču na društvenim mrežama, a njihovi videozapisi prikupljaju i desetke milijuna pregleda. Vjenčali su se u rujnu 2021. nakon pet mjeseci zabavljanja.

“Nikada nećete biti sretni ako širite mržnju. Mi smo sretni. Ne možete zaustaviti našu ljubav, ona će uvijek biti tu. Nastavljamo, bez obzira na vaše mišljenje”, poručio je hejterima svojevremeno Quran koji misli da se svojim javnim istupima zalaže za druge parove sastavljene od različitih dobnih skupina i rasa.

Naime, mnogi mu posprdno govore da je oženio baku, budući da Cheryl pati od lipodistrofije, zbog čega joj je lice puno naboranije no što su lica njenih vršnjakinja. Više o ovom intrigantnom paru pročitajte na ovoj poveznici.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.