Prati nas

Vijesti

Vojna tajna

Hoće li se Milanović opet kandidirati za predsjednika? ‘Tresem se u tišini’

Iako se protuustavno umiješao u predizbornu kampanju, predsjednik Zoran Milanović sada ne želi komentirati sastavljanje parlamentarne većine. Odgovorio je i na pitanje hoće li se opet kandidirati za predsjednika RH.

Objavljeno

|

Zoran Milanović obećava otpuštanje HDZ-ovaca.
Zoran Milanović (screnshot: HRT)

Predsjednik Republike sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita i dodjeli nagrada Grada povodom obilježavanja Dana Grada i blagdana Sv. Dujma. Nakon toga stao je pred novinare.

“To ne znam, ne mogu komentirati”, kaže na pitanje hoće li primiti Andreja Plenkovića koji je, tvrdi, blizu sastavljanja većine. “Ne sudjelujem u tome, to je sve na njihovu savjest i procjenu. Što su govorili prije izbora, što govore sad, to nije moj posao”, kaže.

Nije htio komentirati ni moguće razbijanje jedinstva manjinaca. “Ne znam stvarno, ne mogu komentirati”, prenosi N1 Milanovićevu izjavu.

Oglas

Što se tiče toga ima li dovoljno novca za vojsku nakon nabave francuskih zrakoplova Rafale, Milanović kaže kako imamo 1000 milja obale i da je stanje flote “dosta jadno”. “Brodovi koji su naručeni dok sam ja bio premijer, trebali su biti gotovi davno. Trebalo je ploviti pet obalnih ophodnih brodova, samo je jedan. Tko je odgovoran za to? Onaj tko upravlja ministarstvom. To je neobjašnjiva priča”, kaže. Na pitanje o višenamjenskom brodu koji je naručila Vlada kaže: “Što su naručili? Brod koji će letjeti?”

Milanovića su pitali i hoće li se kandidirati na predsjedničkim izborima. Kaže: “Čekam da vidim što će Plenković napraviti. Tresem se u tišini. Vojna tajna.”

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.