Prati nas

Povjerljivo

iz iskustva

Jesu li ovo najbolji savjeti ženi koja je tek saznala da je muž vara?

Kad je nakon 25 godina braka saznala da je vara, rekla je suprugu da je pogleda u oči i kaže sve što ima za reći. Na njezino iznenađenje rekao joj je samo da ode iz kuće, ako ne može prihvatiti da ima drugu. Što joj činiti na takvu bezobzirnost, pitala je supatnice na Quori.   

Objavljeno

|

Kako se osvetiti nevjernom suprugu? Pročitajte savjete iz prve ruke.
ilustracija: S. Bura/mj

Kad joj je suprug, nakon što ga je suočila s njegovom prevarom, rekao da bi joj bilo najbolje da napusti njihov dom, od šoka nije znala na koju se stranu okrenuti. Otići? Spašavati brak? Ili otjerati njega iz zajedničke kuće?

Savjete je potražila na stranicama za razmjenu iskustava Quora gdje je mnoge povukla za jezik. Bilo je i nemilosrdnih odgovora. Strašno se na njezinu priču uznemirila jedna od redovitih sudionica rasprava. Čini se da je i sama primijenila osobitu taktiku kad se razvodila pa je ženi savjete dijelila iz prve ruke.

“Takav muškarac je đavo u ljudskom obliku. Budi oprezna. I znaš što? Ne idi ti nigdje iz svoje kuće. Ostani. Renoviraj. Pozovi sve vaše prijatelje na druženje. Neka si njegova ljubavnica, kad sve to sazna, počne razbijati glavu što se to događa u vašoj kući. Jer, sigurno joj je rekao da uskoro odlaziš. I oboje se nadaju da je tako”, odgovorila joj je.

Oglas

Ne idi ti nigdje, neka ode on

Potom piše: “Baš zato ostani, ostani i ostani. Promatraj, snimaj, zapisuj svaki njegov odlazak i dolazak. To će ti sve biti dokazi u procesu razvoda. Postavi mu sustav za praćenje u automobil. Ako ga pronađe, okrivi njegovu ljubavnicu za to. Što ti može?!”

“Ni slučajno ne pokušavaj komunicirati s njim. Prestani govoriti, prestani tražiti da ti odgovara na pitanja. Samo prestani. Pretvaraj se da živiš sama. Pretvaraj se da on ne postoji. Tako ćeš ti njega natjerati da ode. I neka ode.”

“Izludi malo i ljubavnicu”

“Povuci sav svoj novac s bankovnog računa i drži ga negdje skrivenog. A onda lijepo na Facebooku objavi fotografiju s buketom cvijeća koji si upravo primila. Pošalji ga sama sebi, plati gotovinom. Ljubavnica će misliti da je to od njega.”

“Ako znaš tko je ona, daj joj do znanja da je on gej. Poruči joj to preko znanaca, naravno. Ili reci da ste svingeri. Budi sretna. Ponašaj se sretno. Jer nakon što završiš s njegovim jadnim dupetom, prava sreća čeka te trenutačno. To neka ti cijelo vrijeme bude u glavi”, upute su žene s iskustvom koja je zacijelo primijenila ovaj obrazac ponašanja.

Kod nje je upalio, no što mislite, je li to doista najbolji put ka razvodu? I je li osveta zaista nužna?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.