Prati nas

Vijesti

Nova usluga

Tomašević se provozao Fulirom, evo kako i vi možete naručiti besplatnu vožnju

Naziv Fulir izabran je u čast nezaboravnog lika iz najzagrebačkijeg filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’, a koncept je inspiriran uspješnim modelom Kavalira u Ljubljani.

Objavljeno

|

Broj za narudžbu Fulira.
foto: zagreb.hr

Gradonačelnik Tomislav Tomašević predstavio je na Europskom trgu pilot projekt Fulir – usluga besplatnog javnog prijevoza malim električnim vozilima u pješačkoj zoni gradskog središta.

Usluga, koju će pružati Zagrebački električni tramvaj d.o.o, je namijenjena prvenstveno osobama starije životne dobi i onima s invaliditetom, ali bit će dostupna i ostalim građanima i turistima.

“Trenutno imamo na raspolaganju četiri vozila u dvije smjene. U slučaju veće potražnje flotu Fulira ćemo povećati”, dodao je Tomašević. Objasnio je i da se električna vozila pune na Langovom trgu i maksimalna im je brzina 25km/h.

Oglas

Mali električni automobili kapaciteta 5 putnika plus vozač, dostupni su od 08:00 do 20:00 sati, svaki dan sve do kraja listopada, a vožnja se može naručiti putem telefona na brojeve 091/1111-425 i 091/1111-426. Vozači će sami odgovarati na pozive i dogovarati lokacije i rute u krugu od Draškovićeve do Frankopanske.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.