Prati nas

Vijesti

Nema problema

Nema prosvjeda: U sustavu socijalne skrbi radnici su prihvatili testiranje na COVID

Savjetnica ministra socijalne politike Zvjezdana Bogdanović smatra kako je cijeli sustav socijalne skrbi pokazao veliki stupanj odgovornosti tijekom cijele pandemije.

Objavljeno

|

Zvjezdana Bogdanović (screenshot: N1)

Za razliku od radnika u zdravstvenom sustavu, radnici u socijalnoj skrbi prihvatili su testiranje na COVID kao uvjet za dolazak na posao, ako se radi o necijepljenim i radnicima koji nisu preboljeli bolest. Potvrdila je to za N1 televiziju savjetnica ministra socijalne politike Zvjezdana Bogdanović.

“Mi smo zapravo jako zadovoljni i jako ponosni na cijeli sustav socijalne skrbi, na sve zaposlenike i korisnike u sustavu, budući da smo u svega tri ustanove imali samo malo negodovanja vezano uz testiranje. Međutim, tijekom dana se to smirilo i riješilo”, izjavila je.

Bogdanović smatra kako je cijeli sustav socijalne skrbi pokazao veliki stupanj odgovornosti tijekom cijele pandemije. Procijepljenost je, tvrdi, u sustavu socijalne skrbi zadovoljavajuća. ““Više od 85 posto korisnika je procijepljeno, 66,7 posto zaposlenika do sada je procijepljeno, a to je iznimno veliki broj pružatelja usluge, njih 905”, rekla je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.