Prati nas

Show

Okrutni Rupert

Murdoch je Jerry Hall ostavio e-mailom: ‘Super si, ali imam drugog posla’

Gabriel Sherman, novinar koji već desetljećima piše o Murdochovom biznisu, rekao je da je vidio e-mail koji je poslan manekenki te je detaljno opisao njegov sadržaj u članku za Vanity Fair.

Objavljeno

|

Ruper Murdoch razvo
Rupert Murdoch i Jerry Hall (screenshot: Youtube)

Milijarder Rupert Murdoch (92) je četvrtu suprugu, manekenku Jerry Hall (66), ostavio putem e-pošte. Kako piše Vanity Fair, napisao joj je da mu je s njom bilo lijepo, ali da sada ima nekog drugog posla.

Hall je navodno čekala Murdocha u njihovoj kući u Oxfordshireu u lipnju 2022. godine kada je primila neočekivanu elektroničku poštu.

“Jerry, nažalost odlučio sam prekinuti naš brak”, stajalo je na početku poruke koja je srušila manekenkin svijet. “Bilo nam je dobro, ali imam puno posla. Moj odvjetnik će nazvati tvoga”, stajalo je u elektorničkoj poruci. Gabriel Sherman, novinar koji već desetljećima piše o Murdochovom biznisu, rekao je da je vidio e-mail koji je poslan manekenki te je detaljno opisao njegov sadržaj u članku za Vanity Fair.

Par se razveo nakon nekoliko mjeseci i javno su tvrdili da ostaju dobri prijatelji. Međutim, prijatelji Jerry Hall za Vanity govore da je u stvarnosti nakon svega  bila “uništena, luda i ponižena”, pogotovo jer se brinula za boležljivog Murdocha i izolirala se s njim tijekom pandemije COVID-19.

Vanity detaljno opisuje i Murdochovo loše zdravlje, sugerirajući da mu je Hall morala pružati intenzivnu njegu, a nakon što je vremešni medijski mogul ozlijedio leđa u padu s jahte u siječnju 2018. godine. Zbog te ozlijede je, navodno, bio na rubu smrti.

Rupert je, čini se, usprkos godinama i dalje ljubimac žena, iako mu ne cvjetaju ruže na ljubavnom planu. Nedavno je objavio prekid zaruka s radijskom voditeljicom Ann Lesley Smith (66) i to samo dva tjedna nakon što je njegov tabloid New York Post objavio vijest o zarukama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.