Prati nas

Stil i ljepota

Irvin Randle: Muškarac koji će vam ukrasti baku

Prišla mi je gospođa i pitala me jesu li to moja djeca. Kada sam joj rekao da su mi to unuci, rekla je da sam najkul djed ikad. Začudilo ih je što sam stariji od 50 i još uvijek održavam tijelo u dobroj kondiciji“, kaže Irvin kojem ženske pažnje ne nedostaje.

Objavljeno

|

Seks sa starijim muškarcima
foto: Facebook @irvinrandleonline

Zovu ga seksi djedica, a on se na društvenim mrežama predstavlja s „ukrast ću vam baku“ (#MrStealYourGrandma). Riječ je o Irvinu Randleu, učitelju iz američkog Houstona, dvostrukom djedu čije slike s razlogom kruže internetom.  Jer Irvin je u trendu, od odjeće do frizure i ima samo 54 godine.

Za MSNBC je ispričao da je u potrazi za srodnom dušom, a slava bi mu u tome trebala pomoći. Sve je počelo kada je netko na društvenim mrežama proširio dvije fotografije s njegovog Facebook profila, nakon čega su podijeljene i lajkane nekoliko desetaka tisuća puta.

„Začudilo ih je što sam stariji od 50 i još uvijek održavam tijelo u dobroj kondiciji“, kaže Irvin kojem ženske pažnje ne nedostaje i dodaje:„Kćer mi je rekla da se moje slike šire Twitterom. Nazvala me je i rekla – Postao si hit!“

Modu je počeo pratiti još u srednjoj školi, a teretanu ne zaobilazi kako bi mogao potpuno uživati u odrastanju svoje unučadi. „Prišla mi je gospođa i pitala me jesu li to moja djeca. Kada sam joj rekao da su mi to unuci, rekla je da sam najkul djed ikad.“

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.