Prati nas

Mozaik

Penzionerka nazvala „Vrtlaricu“ i saznala da uzgaja marihuanu

Patricija pretpostavlja da je problematično sjeme došlo s mješavinom hrane za ptice, obzirom da je biljka niknula nedaleko hranilice. Začudo, suprug joj je botaničar. Kada ga je pitala o kojoj se biljci radi, rekao je da nije u pitanju ništa što bi ju trebalo brinuti.

Objavljeno

|

sreenshot: Youtube

Britanska umirovljenica i strastvena amaterska vrtlarica Patricia Hewitson (65) zatražila je pomoć od svoje omiljene vrtlarske emisije na BBC-u. Kako kaže, u vrtu je primijetila neobičnu biljku koja je neobuzdano rasla, a kada je dosegnula 150 centimetara odlučila je saznati o kojoj je vrsti riječ. Fotografirala je nepoznato zelenje i fotografiju e-mailom poslala redakciji emisije  „The Potting Shed“. Rezultati stručne analize nemalo su je iznenadili.

Voditelji emisije koja ide uživo su joj priopćili kako se radi o marihuani. Biljku su, objavila je kasnije, iščupali policajci koji ipak nisu pokrenuli prekršajni postupak, a vrtlarici su savjetovali da ju baci na kompostište. Patricija pretpostavlja da je problematično sjeme došlo s mješavinom hrane za ptice, obzirom da je biljka niknula nedaleko hranilice.

Začudo, Patricijin suprug je botaničar. Kada ga je pitala o kojoj se biljci radi, rekao je da nije u pitanju ništa što bi ju trebalo brinuti, prenosi The Mirror.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.