Phill Colen na koncertu u Bukureštu 2008. (foto: BigStock)

Phill Collen: ‘S 56 godina osjećam se bolje nego s 30’

Autor: • 19. 09. 2014. • Aktivno starenje1760 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Phill Collen, Gitarist legendarnog heavy metal benda Def Leppard, s 56 godina izgleda bolje od mnogid tridesetogodišnjaka, a kako sam priznaje, I osjeća se bolje nego kad je bio puno mlađi.

Za Bilboard Magazin u tri je jednostavne točke objasnio u čemu je trik:1.

Vježbajte – dvostruko. Na našoj posljednjoj turneji trenirao sam kickboxing s Jeanom Carrillom, europskim Muay Thai šampionom. Sada dižem utege ujutro i radim kardio vježbe poslijepodne – najčešće preskačem uže. Na turneju nosim sa sobom tešku vreću za boks kao i utege i klupu za dizanje utega.

2.

Ostavite meso. Vegetarijanac sam već 32 godine, a vegan posljednje 4. To je najvažnija stvar ako želite biti u formi. U posljednje vrijeme jedem pretežno sirovu hranu. Nedavno sam probao sirovu pizzu s avokadom, povrćem i dehidriranim lukom. Ne biste vjerovali kakvog je fantastičnog okusa!

3.

Žestoko sam partijao o svoje vrijeme. Redovito mi se događalo da se onesvijestim i ne znam što se događa, pa sam jednostavno – prestao. Kad sam se prestao oporavljati od mamurluka, ustanovio sam da imam nekoliko sati viška svakoga dana pa sam počeo trčati. Nisam baš ljubitelj trčanja, ali počeo sam primjećivati promjene. Osjećate se budnijima. Danas se osjećam puno bolje nego kad sam imao 30 godina.

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.