Prati nas

Promo

Dash vam daruje 1000 kn na potrošačkoj kartici

Podijeli s nama uspomenu na najdraži odjevni predmet i osvoji poklon paket Dashovih proizvoda uz 1000 kuna na potrošačkoj kartici. Odgovor upiši na dnu stranice u polje za komentare i čekaj izvlačenje sretnog dobitnika u subotu 29. studenog.

Objavljeno

|

Nagradna igra, osvoji tisuću kuna!
foto: Dash

Kupci ovog inovativnog deterdženta ove jeseni imaju tisuću razloga za isprobavanje njegove napredne formule jer je u tijeku nagradna igra – Tisuću razloga da odaberete Dash.

Kako igrati?

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji s Dashom, pripremili poklon paket Dash proizvoda i tisuću kuna na poklon kartici.

U narednih 7 dana (uključujući petak 28. studenog 2014.) podijelite s nama vaše uspomene o vašem omiljenom odjevnom komadu. Bilo da se radi o vašoj vjenčanici, omiljenim trapericama, vunenom puloveru ili nekom drugom odjevnom predmetu, želimo čuti sve detalje! Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

A, ako vas sreća ne posluži na našem natječaju, pokušajte osvojiti isti vrijedni dar u velikoj nagradnoj igri „Tisuću razloga da odaberete Dash“ koja u trgovinama traje od 1. listopada do 30. studenog 2014. Za sudjelovanje u toj nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash, praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

Od šest najboljih, najviše je sreće imala Edita Ezer. Edita, čestitamo! Svima ostalima puno sreće u novim igrama koje slijede.

.

Promo

Dođite poslušati Zagrebačke soliste ispred lavlje nastambe u Zoološkom vrtu

Zagrebački solisti, koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju, sljedeći će nastup održati u zoološkom vrtu u Maksimiru i to ispred lavlje nastambe.

Objavljeno

|

U četvrtak, 16. svibnja Zoološki vrt grada Zagreba odzvanjat će glazbom, objavljeno je na službenoj stranici zoo-vrta.

Za to će biti zaslužni Zagrebački solisti koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju. Ti se mini koncerti održavaju u povodu 65 godina djelovanja Zagrebačkih solista.

U Maksimiru će svojim sviranjem obradovati ne samo ljude, nego i životinje. Prvi će tonovi Vrtom odjeknuti u 12 sati i 30 minuta. Izvedbe ispred lavlje nastambe i na terasi restorana “Kod morskog lava” će trajati do 13.30. Solisti će izvoditi dijelove “Karnevala životinja” Camillea Saint-Saënsa, točnije “Kokoši i pilići”, “Slon”, “Dugouhe životinje”, “Labud” i “Finale”.

Nastavi čitati