Nagradna igra, osvoji tisuću kuna!
foto: Dash

Dash vam daruje 1000 kn na potrošačkoj kartici

Autor: • 25. 11. 2014. • Promo3374 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Kupci ovog inovativnog deterdženta ove jeseni imaju tisuću razloga za isprobavanje njegove napredne formule jer je u tijeku nagradna igra – Tisuću razloga da odaberete Dash.

Kako igrati?

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji s Dashom, pripremili poklon paket Dash proizvoda i tisuću kuna na poklon kartici.

U narednih 7 dana (uključujući petak 28. studenog 2014.) podijelite s nama vaše uspomene o vašem omiljenom odjevnom komadu. Bilo da se radi o vašoj vjenčanici, omiljenim trapericama, vunenom puloveru ili nekom drugom odjevnom predmetu, želimo čuti sve detalje! Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

A, ako vas sreća ne posluži na našem natječaju, pokušajte osvojiti isti vrijedni dar u velikoj nagradnoj igri „Tisuću razloga da odaberete Dash“ koja u trgovinama traje od 1. listopada do 30. studenog 2014. Za sudjelovanje u toj nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash, praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

Od šest najboljih, najviše je sreće imala Edita Ezer. Edita, čestitamo! Svima ostalima puno sreće u novim igrama koje slijede.

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.