foto: Sandro Bura

Obišli smo Pravo doba: Od besplatnih zdravstvenih pregleda do radionica

Autor: • 17. 05. 2018. • Kolaž, Promo693 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je četvrti godišnji sajam za zrele generacije Pravo doba na kojem stariji građani mogu razgledati i isprobati niz proizvoda, ali i besplatno obaviti zdravstvene preglede.

“Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacije 50+ u ukupnom stanovništvu Hrvatske, pripremili smo specijalizirani Sajam kojim želimo dati doprinos u podizanju društvene svijesti o važnosti brige svakog pojedinca za svoje zdravlje, kao i važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja”, rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Sajam je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je ovom prigodom, u svom šaljivom tonu, pozdravio najmudriju generaciju te rekao: “Tko se ova tri dana na sajmu zaljubi, osobno ću ih primiti u Uredu gradonačelnika sljedeći tjedan.”

Tijekom tri dana trajanja svi zainteresirani posjetitelji mogu obaviti besplatni mali sistematski pregled, sudjelovati na različitim radionicama i upoznati se s bogatom ponudom koju nudi više od 60 izlagača. Sajam je otvoren do subote, 19. svibnja. Radno vrijeme sajma Pravog doba je od 10,00 do 18,00 sati.

Ulaz na Sajam je besplatan. Više informacija potražite ovdje i ovdje. Detaljan program pogledajte na ovom linku.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.