Prati nas

Promo

Obišli smo Pravo doba: Od besplatnih zdravstvenih pregleda do radionica

Tijekom tri dana trajanja svi zainteresirani posjetitelji mogu obaviti mali besplatni sistematski pregled, sudjelovati na različitim radionicama i upoznati se s bogatom ponudom koju nudi više od 60 izlagača. 

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je četvrti godišnji sajam za zrele generacije Pravo doba na kojem stariji građani mogu razgledati i isprobati niz proizvoda, ali i besplatno obaviti zdravstvene preglede.

“Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacije 50+ u ukupnom stanovništvu Hrvatske, pripremili smo specijalizirani Sajam kojim želimo dati doprinos u podizanju društvene svijesti o važnosti brige svakog pojedinca za svoje zdravlje, kao i važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja”, rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Sajam je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je ovom prigodom, u svom šaljivom tonu, pozdravio najmudriju generaciju te rekao: “Tko se ova tri dana na sajmu zaljubi, osobno ću ih primiti u Uredu gradonačelnika sljedeći tjedan.”

Tijekom tri dana trajanja svi zainteresirani posjetitelji mogu obaviti besplatni mali sistematski pregled, sudjelovati na različitim radionicama i upoznati se s bogatom ponudom koju nudi više od 60 izlagača. Sajam je otvoren do subote, 19. svibnja. Radno vrijeme sajma Pravog doba je od 10,00 do 18,00 sati.

Ulaz na Sajam je besplatan. Više informacija potražite ovdje i ovdje. Detaljan program pogledajte na ovom linku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.