Prati nas

Promo

Otvoren novi dom za starije ‘Petrova’

Dom Petrova pruža usluge smještaja za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe o kojima brine tim liječnika, medicinskih sestara, njegovateljica i fizioterapeuta.

Objavljeno

|

Dom za starije i nemoćne
foto: www.dompetrova.hr

U Petrovoj ulici u zagrebačkoj četvrti Medveščak, otvoren je novi Dom za starije i nemoćne “Petrova”. Udaljen samo desetak minuta hoda od Trga bana Jelačića, a opet posve okružen zelenilom,  dom je smješten na idealnoj poziciji želite li istovremeno blizinu gradskih sadržaja, ali i mir i opuštanje. Također, dom se nalazi nedaleko najvažnijih bolnica u Zagrebu, poput KBC Rebro, KB Merkur, Klinike za plućne bolesti Jordanovac, Klinike za traumatologiju i drugih.

Dom Petrova pruža usluge smještaja za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe o kojima brine tim liječnika, medicinskih sestara, njegovateljica i fizioterapeuta. Korisnicima je tako dostupna 24-satna briga i nadzor, medicinska i higijenska njega te fizikalna terapija. Prehrana je prilagođena posebnim potrebama korisnika i njihovom zdravstvenom stanju, a meniji su kreirani u suradnji s liječnicima.

Smještaj u domu Petrova organiziran je s obzirom na stupanj pokretnosti osobe. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, a svaka je opremljena zasebnom kupaonicom. Izgledu prostora posvećena je posebna pažnja, a korišteni su samo visoko kvalitetni materijali koji osiguravaju udobnost. Dom Petrova ima i vrt opremljen stolovima i stolicama za odmor na otvorenom.

Info:

Briga za starije osobe “Petrova”

Petrova 23, 10000 Zagreb

Tel. 099/2551811, 01/4818141

info@dompetrova.hr

www.dompetrova.hr

.

Promo

Dođite poslušati Zagrebačke soliste ispred lavlje nastambe u Zoološkom vrtu

Zagrebački solisti, koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju, sljedeći će nastup održati u zoološkom vrtu u Maksimiru i to ispred lavlje nastambe.

Objavljeno

|

U četvrtak, 16. svibnja Zoološki vrt grada Zagreba odzvanjat će glazbom, objavljeno je na službenoj stranici zoo-vrta.

Za to će biti zaslužni Zagrebački solisti koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju. Ti se mini koncerti održavaju u povodu 65 godina djelovanja Zagrebačkih solista.

U Maksimiru će svojim sviranjem obradovati ne samo ljude, nego i životinje. Prvi će tonovi Vrtom odjeknuti u 12 sati i 30 minuta. Izvedbe ispred lavlje nastambe i na terasi restorana “Kod morskog lava” će trajati do 13.30. Solisti će izvoditi dijelove “Karnevala životinja” Camillea Saint-Saënsa, točnije “Kokoši i pilići”, “Slon”, “Dugouhe životinje”, “Labud” i “Finale”.

Nastavi čitati