Dom za starije i nemoćne
foto: www.dompetrova.hr

Otvoren novi dom za starije ‘Petrova’

Autor: • 07. 11. 2014. • Promo5503 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U Petrovoj ulici u zagrebačkoj četvrti Medveščak, otvoren je novi Dom za starije i nemoćne “Petrova”. Udaljen samo desetak minuta hoda od Trga bana Jelačića, a opet posve okružen zelenilom,  dom je smješten na idealnoj poziciji želite li istovremeno blizinu gradskih sadržaja, ali i mir i opuštanje. Također, dom se nalazi nedaleko najvažnijih bolnica u Zagrebu, poput KBC Rebro, KB Merkur, Klinike za plućne bolesti Jordanovac, Klinike za traumatologiju i drugih.

Dom Petrova pruža usluge smještaja za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe o kojima brine tim liječnika, medicinskih sestara, njegovateljica i fizioterapeuta. Korisnicima je tako dostupna 24-satna briga i nadzor, medicinska i higijenska njega te fizikalna terapija. Prehrana je prilagođena posebnim potrebama korisnika i njihovom zdravstvenom stanju, a meniji su kreirani u suradnji s liječnicima.

Smještaj u domu Petrova organiziran je s obzirom na stupanj pokretnosti osobe. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, a svaka je opremljena zasebnom kupaonicom. Izgledu prostora posvećena je posebna pažnja, a korišteni su samo visoko kvalitetni materijali koji osiguravaju udobnost. Dom Petrova ima i vrt opremljen stolovima i stolicama za odmor na otvorenom.

Info:

Briga za starije osobe “Petrova”

Petrova 23, 10000 Zagreb

Tel. 099/2551811, 01/4818141

info@dompetrova.hr

www.dompetrova.hr

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.