Prati nas

Promo

Osvojite unikatni nakit Val Designa

Portal Moje Vrijeme i Val Design ovo Valentinovo daruju vam jedinstven komplet nakita od prirodnih oblutaka s obala Jadranskog mora. Podijelite s nama svoju ljubavnu priču i osvojite vrijedan nakit.

Objavljeno

|

Nakit od prirodnih materijala
Ogrlica Korkyra - Val Design

Bliži se najromantičniji dan u godini – Valentinovo, praznik zaljubljenih. Bez obzira jeste li se tek zaljubili ili s osobom svojeg života već godinama živite u sretnom braku, Valentinovo je dan kad se ljubav izražava biranim riječima, malim znacima pažnje i poklonima.

Portal Moje Vrijeme nagrađuje vas za ovo Valentinovo nečim uistinu izuzetnim: unikatnim kompletom nakita Val Design načinjenim od prirodnih oblutaka s obala Jadranskog mora.


Val Design je hrvatski brend koji predstavlja jedinstvenu kolekciju nakita potpuno ručne izrade. Val nakit objedinjuje ljubav prema moru, vjetru, valovima i kamenu, te priča priču o nastanku malih uglačanih dragulja kojima su prekrivene hrvatske obale. Tko god je ikada iskusio silne udare Juga, zna da more ima snagu razbiti čvrstu stijenu i neprekidnim valjanjem od nje načiniti nježne oblutke raznih oblika i boja.

Kako je kamen uglavnom prikupljen na hrvatskom otocima, svaki model nosi antički naziv nekog od njih. Tako ćete naći ogrlice ‘Pharos’ i ‘Bratia’, raskošne ‘Korkyre’ i ‘Portunate’, ili narukvice ‘Issa’. Svi komadi Val nakita posve su unikatni jer nije moguće pronaći dva ista kamena. Također, kamen je potpuno prirodan u smislu da nije ničime tretiran niti poliran, pa zaista možemo reći da je Val nakit za vas načinilo more samo.

Prirodni nakit, kamenčići, autohtoni jadranski nakit

Naušnice od jadranskih oblutaka – Val Design

Kako igrati?

Portal Moje Vrijeme u suradnji s Val Designom daruje vam komplet ogrlice ‘Korkyra’ i pripadajućih naušnica. Ono što vi morate učiniti jest podijeliti s nama u Facebook komentarima ispod ovoga teksta neku vašu ljubavnu priču: možda dugu i čvrstu koja traje čitav život, možda tužnu koja se nikad nije ostvarila, a možda ludu i mladenačku koja vas podsjeća na neko davno ljetovanje.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora pristiglih do 17:00, 14. veljače 2015. godine, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici na samo večer Valentinova. Lajkajte je, ako već niste.

Dobitnica je Anamaria Jakelić iz Knina. Hvala svima na sudjelovanju i sretno Vam Valentinovo!

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP