Nakit od prirodnih materijala
Ogrlica Korkyra – Val Design

Osvojite unikatni nakit Val Designa

Autor: • 05. 02. 2015. • Promo4134 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Bliži se najromantičniji dan u godini – Valentinovo, praznik zaljubljenih. Bez obzira jeste li se tek zaljubili ili s osobom svojeg života već godinama živite u sretnom braku, Valentinovo je dan kad se ljubav izražava biranim riječima, malim znacima pažnje i poklonima.

Portal Moje Vrijeme nagrađuje vas za ovo Valentinovo nečim uistinu izuzetnim: unikatnim kompletom nakita Val Design načinjenim od prirodnih oblutaka s obala Jadranskog mora.

Val Design je hrvatski brend koji predstavlja jedinstvenu kolekciju nakita potpuno ručne izrade. Val nakit objedinjuje ljubav prema moru, vjetru, valovima i kamenu, te priča priču o nastanku malih uglačanih dragulja kojima su prekrivene hrvatske obale. Tko god je ikada iskusio silne udare Juga, zna da more ima snagu razbiti čvrstu stijenu i neprekidnim valjanjem od nje načiniti nježne oblutke raznih oblika i boja.

Kako je kamen uglavnom prikupljen na hrvatskom otocima, svaki model nosi antički naziv nekog od njih. Tako ćete naći ogrlice ‘Pharos’ i ‘Bratia’, raskošne ‘Korkyre’ i ‘Portunate’, ili narukvice ‘Issa’. Svi komadi Val nakita posve su unikatni jer nije moguće pronaći dva ista kamena. Također, kamen je potpuno prirodan u smislu da nije ničime tretiran niti poliran, pa zaista možemo reći da je Val nakit za vas načinilo more samo.

Prirodni nakit, kamenčići, autohtoni jadranski nakit

Naušnice od jadranskih oblutaka – Val Design

Kako igrati?

Portal Moje Vrijeme u suradnji s Val Designom daruje vam komplet ogrlice ‘Korkyra’ i pripadajućih naušnica. Ono što vi morate učiniti jest podijeliti s nama u Facebook komentarima ispod ovoga teksta neku vašu ljubavnu priču: možda dugu i čvrstu koja traje čitav život, možda tužnu koja se nikad nije ostvarila, a možda ludu i mladenačku koja vas podsjeća na neko davno ljetovanje.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora pristiglih do 17:00, 14. veljače 2015. godine, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici na samo večer Valentinova. Lajkajte je, ako već niste.

Dobitnica je Anamaria Jakelić iz Knina. Hvala svima na sudjelovanju i sretno Vam Valentinovo!

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.