Prati nas

Mozaik

Katja Kušec: Život pod pritiskom mladosti i ljepote

Živimo li u svijetu u kojem se robuje mladosti, ljepoti i novcu, a u kojem su znanje i iskustvo zanemareni? Kroz koje medije im se obraćamo, obrađuju li se teme koje ih zanimaju, predrasude imamo kada su u pitanju stariji od pedeset?

Objavljeno

|

Katja Kušec Samantha Jones
screenshot: HTV, Treća dob

Živimo li u svijetu u kojem se robuje mladosti, ljepoti i novcu, a u kojem su znanje i iskustvo zanemareni? Kroz koje medije im se obraćamo, obrađuju li se teme koje ih zanimaju, predrasude imamo kada su u pitanju stariji od pedeset?

Na ova su pitanja odgovarale poznata televizijska urednica i jedna od rijetkih 50+ televizijskih lica Katja Kušec te glavna urednica našeg portala Silvija Novak. Emisiju Hrvatske televizije ‘Treća dob’, urednice Anite Hrstić, pogledajte ovdje:

 

 

 

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.