Prati nas

Promo

Osvojite SodaStream, kućni uređaj za gaziranje vode!

MojeVrijeme.hr i SodaStream nagrađuju jednog našeg čitatelja jednim kućnim uređajem za gaziranje vode. Kliknite na link i u komentar bar napišite kako izgleda vaš omiljeni piknik i možda baš vi osvojite SodaStream.

Objavljeno

|

foto: PR

Osvježavajući mjehurići u vašem omiljenom napitku uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, mogu biti svježe pripremljeni u samo nekoliko trenutaka. Zabava i dobro raspoloženje pritom očekuju i djecu i odrasle jer se svježe gazirana voda može koristiti za pripremu brojnih ukusnih napitaka idealnih za tople ljetne dane, ali i za obiteljska i prijateljska druženja tijekom cijele godine.

Kako igrati?

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji sa SodaStreamom, pripremili kućni uređaj za gaziranje vode.

U narednih 6 dana (uključujući petak 5. lipnja 2015.) podijelite s nama kako zamišljate svoj idealan piknik. Koga biste poveli na njega? Gdje biste ga organizirali? Što biste od hrane ponijeli… Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

Kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine je potrebno dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova ili zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela. Uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, dostupni su i SodaStream voćni sirupi koji imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa. SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu putem trgovina Elipso po cijeni od 749 kn.  Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode.

.

Promo

Danas počinje 3. Festival svjetla Zagreb

Počinje 3. Festival svjetla Zagreb. Tunel Grič će tako postati čarobna šuma, kula Lotrščak svjetionik koji poziva sve da ga posjete, a na Vrazovu šetalištu niknut će svjetleće proljetno cvijeće. U organizaciju se ove godine, uz cijeli niz kulturnih institucija te javnih i gradskih službi, uključila i Zagrebačka nadbiskupija, pa je prvi put osvijetljena i jedna crkva, i to svete Katarine.

Objavljeno

|

Do kada traje Festival svjetla?

Treću godinu zaredom na zagrebačkom Gornjem gradu održava se Festival svjetla. Tunel Grič će tako postati čarobna šuma, kula Lotrščak svjetionik koji poziva sve da ga posjete, a na Vrazovu šetalištu niknut će svjetleće proljetno cvijeće.

“Zbog velikog interesa festival smo ove godine odlučili produljiti za jedan dan. Tijekom četiri dana prošlogodišnjeg događanja zabilježeno je 31 posto više dolazaka i 46 posto više noćenja u Zagrebu nego godinu prije, odnosno 10.876 dolazaka i 21.908 noćenja. Mnogo posjetitelja očekujemo i ove godine”, kaže direktorica TZ Zagreba Martina Bienenfeld.

U organizaciju se ove godine, uz cijeli niz kulturnih institucija te javnih i gradskih službi, uključila i Zagrebačka nadbiskupija, pa je prvi put osvijetljena i jedna crkva, i to svete Katarine.

“Vitraji koji inače stoje unutar crkve sad će se projicirati na pročelju”, objašnjava Bienenfeld.

Sve o ovogodišnjem festivalu kao i mapu svih lokacija, možete pronaći na www.festivalsvjetlazagreb.hr.

Nastavi čitati