foto: PR

Osvojite SodaStream, kućni uređaj za gaziranje vode!

Autor: • 31. 05. 2015. • Promo2105 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Osvježavajući mjehurići u vašem omiljenom napitku uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, mogu biti svježe pripremljeni u samo nekoliko trenutaka. Zabava i dobro raspoloženje pritom očekuju i djecu i odrasle jer se svježe gazirana voda može koristiti za pripremu brojnih ukusnih napitaka idealnih za tople ljetne dane, ali i za obiteljska i prijateljska druženja tijekom cijele godine.

Kako igrati?

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji sa SodaStreamom, pripremili kućni uređaj za gaziranje vode.

U narednih 6 dana (uključujući petak 5. lipnja 2015.) podijelite s nama kako zamišljate svoj idealan piknik. Koga biste poveli na njega? Gdje biste ga organizirali? Što biste od hrane ponijeli… Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

Kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine je potrebno dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova ili zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela. Uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, dostupni su i SodaStream voćni sirupi koji imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa. SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu putem trgovina Elipso po cijeni od 749 kn.  Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.