Prati nas

Promo

Osvojite SodaStream, kućni uređaj za gaziranje vode!

MojeVrijeme.hr i SodaStream nagrađuju jednog našeg čitatelja jednim kućnim uređajem za gaziranje vode. Kliknite na link i u komentar bar napišite kako izgleda vaš omiljeni piknik i možda baš vi osvojite SodaStream.

Objavljeno

|

foto: PR

Osvježavajući mjehurići u vašem omiljenom napitku uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, mogu biti svježe pripremljeni u samo nekoliko trenutaka. Zabava i dobro raspoloženje pritom očekuju i djecu i odrasle jer se svježe gazirana voda može koristiti za pripremu brojnih ukusnih napitaka idealnih za tople ljetne dane, ali i za obiteljska i prijateljska druženja tijekom cijele godine.

Kako igrati?

I mi smo za jednog od naših čitatelja, u suradnji sa SodaStreamom, pripremili kućni uređaj za gaziranje vode.

U narednih 6 dana (uključujući petak 5. lipnja 2015.) podijelite s nama kako zamišljate svoj idealan piknik. Koga biste poveli na njega? Gdje biste ga organizirali? Što biste od hrane ponijeli… Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnik. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

Kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine je potrebno dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova ili zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela. Uz SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode, dostupni su i SodaStream voćni sirupi koji imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa. SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu putem trgovina Elipso po cijeni od 749 kn.  Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.