Prati nas

Promo

Besplatno sportsko ljeto na Jarunu

Sudionici će moći izmjeriti i parametre zdravstvenog statusa na početku i na kraju programa; tlak, puls, količinu D vitamina. Organiziran je i tečaj prve pomoći te savjetovanje sudionika o prehrani, preporučenom tipu vježbanja i kretanja prema rezultatima i zdravstvenom stanju.

Objavljeno

|

foto: BigStock

 

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve Centar” ovoga ljeta organizira niz sportskih sadržaja na Jarunu. Ostajete li u Zagrebu ili dolazite u njega, dobra je to prilika za zabavu, druženje i poboljšanje zdravlja. Programi su za sve sudionike besplatni i traju od 1. srpnja do 31. kolovoza 2015.

 

Aqua Fitness

Gdje? Malo Jarunsko jezero kod Kluba odbojke na pijesku


Kada? Utorkom, četvrtkom i petkom od 9:30 do 11.00 sati

 

Rekreativno vježbanje

Gdje? Travnata površina malog jezera,  između univerzalnog igrališta i „Dalmatina“

Kada? Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 20:30.

Što? Aerobic, pilates, korektivna gimnastika, tae’bo, zumba…

 

Je li voda u Jarunu sigurna za kupanje?

foto. BigStock

 

Sportske subote i sportske škole

Kada? Subotom od 9:30 do 11:30

Što? Odbojka, nordijsko hodanje, badmington, stolni tenis, boćanje, biciklizam, rolanje, …)

 

Otvoreno prvenstvo Jaruna – završnica programa  u “Starim i malim  sportovima”

Gdje? Sportski tereni kod malog Jarunskog jezera

Kada? 22. kolovoza 2015.

 

Festival starih sportova

Gdje? Letovanić

Kada? 29.kolovoza. 2015.

 

Sudionici će moći izmjeriti i parametre zdravstvenog statusa na početku i na kraju programa; tlak, puls, količinu D vitamina. Organiziran je i tečaj prve pomoći te savjetovanje sudionika  o prehrani, preporučenom tipu vježbanja i kretanja prema rezultatima i zdravstvenom stanju.

 

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP