Prati nas

Promo

Besplatno sportsko ljeto na Jarunu

Sudionici će moći izmjeriti i parametre zdravstvenog statusa na početku i na kraju programa; tlak, puls, količinu D vitamina. Organiziran je i tečaj prve pomoći te savjetovanje sudionika o prehrani, preporučenom tipu vježbanja i kretanja prema rezultatima i zdravstvenom stanju.

Objavljeno

|

foto: BigStock

 

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve Centar” ovoga ljeta organizira niz sportskih sadržaja na Jarunu. Ostajete li u Zagrebu ili dolazite u njega, dobra je to prilika za zabavu, druženje i poboljšanje zdravlja. Programi su za sve sudionike besplatni i traju od 1. srpnja do 31. kolovoza 2015.

 

Aqua Fitness

Gdje? Malo Jarunsko jezero kod Kluba odbojke na pijesku


Kada? Utorkom, četvrtkom i petkom od 9:30 do 11.00 sati

 

Rekreativno vježbanje

Gdje? Travnata površina malog jezera,  između univerzalnog igrališta i „Dalmatina“

Kada? Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 20:30.

Što? Aerobic, pilates, korektivna gimnastika, tae’bo, zumba…

 

Je li voda u Jarunu sigurna za kupanje?

foto. BigStock

 

Sportske subote i sportske škole

Kada? Subotom od 9:30 do 11:30

Što? Odbojka, nordijsko hodanje, badmington, stolni tenis, boćanje, biciklizam, rolanje, …)

 

Otvoreno prvenstvo Jaruna – završnica programa  u “Starim i malim  sportovima”

Gdje? Sportski tereni kod malog Jarunskog jezera

Kada? 22. kolovoza 2015.

 

Festival starih sportova

Gdje? Letovanić

Kada? 29.kolovoza. 2015.

 

Sudionici će moći izmjeriti i parametre zdravstvenog statusa na početku i na kraju programa; tlak, puls, količinu D vitamina. Organiziran je i tečaj prve pomoći te savjetovanje sudionika  o prehrani, preporučenom tipu vježbanja i kretanja prema rezultatima i zdravstvenom stanju.

 

.

Promo

Dođite poslušati Zagrebačke soliste ispred lavlje nastambe u Zoološkom vrtu

Zagrebački solisti, koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju, sljedeći će nastup održati u zoološkom vrtu u Maksimiru i to ispred lavlje nastambe.

Objavljeno

|

U četvrtak, 16. svibnja Zoološki vrt grada Zagreba odzvanjat će glazbom, objavljeno je na službenoj stranici zoo-vrta.

Za to će biti zaslužni Zagrebački solisti koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju. Ti se mini koncerti održavaju u povodu 65 godina djelovanja Zagrebačkih solista.


U Maksimiru će svojim sviranjem obradovati ne samo ljude, nego i životinje. Prvi će tonovi Vrtom odjeknuti u 12 sati i 30 minuta. Izvedbe ispred lavlje nastambe i na terasi restorana “Kod morskog lava” će trajati do 13.30. Solisti će izvoditi dijelove “Karnevala životinja” Camillea Saint-Saënsa, točnije “Kokoši i pilići”, “Slon”, “Dugouhe životinje”, “Labud” i “Finale”.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP