Prati nas

Promo

Uzorci i uske siluete i za starije

Inspirirana elementima, paleta boja je mješavina začinjenih nijansi, novih plavih i metalik nijansi. Odjevni komadi koji se ističu uključuju lagane Pallazo hlače, maksi suknje, uske haljine i mantile.

Objavljeno

|

foto: promo C&A

U središtu Zagreba, u novootvorenom showroomu POPPY predstavljena je C&A kolekcija proljeće/ljeto 2016. Odvažna mješavina uzoraka i uskih silueta definira proljeće/ljeto 2016. kroz žensku i mušku kolekciju, Clockhouse, modne dodatke, kupaći program i kolekciju donjeg rublja.

Kretanje kroz showroom bilo je zamišljeno kao putovanje u kojem su gosti imali priliku u svakoj od prostorija vizualno posvećenih različitim dnevnim potrebama otkrivati nove C&A kolekcije. Predstavljanje su otvorili voditeljica marketinga C&A Renela Ružić, voditeljica Ines Preindl i stilist Ivan Friščić. “Iz sezone u sezonu, C&A dizajnerski tim svoju strast za kreativnošću oživljava kroz svaku C&A kolekciju. Vrlo je uzbudljivo što su neki od C&A dizajnera, koji stoje iza svakog komada iz kolekcije, predstavili svoja nadahnuća i vizije koji stoje iza naše kolekcije proljeće/ljeto 2016. u ovom showroomu u Zagrebu.“ rekla je Renela Ružić u svom pozdravnom govoru.


Mješavina uzoraka i uskih silueta definira proljeće/ljeto 2016. u C&A. Inspirirana elementima, paleta boja je mješavina začinjenih nijansi, novih plavih i metalik nijansi. Odjevni komadi koji se ističu uključuju lagane Pallazo hlače, maksi suknje, uske haljine i mantile. Isticanje jarkih boja dodaje novi preokret u mušku casual kolekciju, dok su slim fit odijela načinjena od visokokvalitetnih talijanskih materijala osigurala element luksuza muškoj formalnoj kolekciji.

C&A kolekcija proljeće/ljeto 2016. čini novi smjer za ovaj modni brend koji privlači više od dva milijuna kupaca dnevno. Kolekcija će biti dostupna u dvadeset i jednoj europskoj zemlji, također i online,  od 1. ožujka 2016.

.

Promo

Dođite poslušati Zagrebačke soliste ispred lavlje nastambe u Zoološkom vrtu

Zagrebački solisti, koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju, sljedeći će nastup održati u zoološkom vrtu u Maksimiru i to ispred lavlje nastambe.

Objavljeno

|

U četvrtak, 16. svibnja Zoološki vrt grada Zagreba odzvanjat će glazbom, objavljeno je na službenoj stranici zoo-vrta.

Za to će biti zaslužni Zagrebački solisti koji proteklih mjeseci Zagrepčane i njihove goste iznenađuju nastupima po raznim mjestima u gradu na kojima se koncerti inače ne održavaju. Ti se mini koncerti održavaju u povodu 65 godina djelovanja Zagrebačkih solista.


U Maksimiru će svojim sviranjem obradovati ne samo ljude, nego i životinje. Prvi će tonovi Vrtom odjeknuti u 12 sati i 30 minuta. Izvedbe ispred lavlje nastambe i na terasi restorana “Kod morskog lava” će trajati do 13.30. Solisti će izvoditi dijelove “Karnevala životinja” Camillea Saint-Saënsa, točnije “Kokoši i pilići”, “Slon”, “Dugouhe životinje”, “Labud” i “Finale”.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP