Prati nas

Promo

Uzorci i uske siluete i za starije

Inspirirana elementima, paleta boja je mješavina začinjenih nijansi, novih plavih i metalik nijansi. Odjevni komadi koji se ističu uključuju lagane Pallazo hlače, maksi suknje, uske haljine i mantile.

Objavljeno

|

foto: promo C&A

U središtu Zagreba, u novootvorenom showroomu POPPY predstavljena je C&A kolekcija proljeće/ljeto 2016. Odvažna mješavina uzoraka i uskih silueta definira proljeće/ljeto 2016. kroz žensku i mušku kolekciju, Clockhouse, modne dodatke, kupaći program i kolekciju donjeg rublja.

Kretanje kroz showroom bilo je zamišljeno kao putovanje u kojem su gosti imali priliku u svakoj od prostorija vizualno posvećenih različitim dnevnim potrebama otkrivati nove C&A kolekcije. Predstavljanje su otvorili voditeljica marketinga C&A Renela Ružić, voditeljica Ines Preindl i stilist Ivan Friščić. “Iz sezone u sezonu, C&A dizajnerski tim svoju strast za kreativnošću oživljava kroz svaku C&A kolekciju. Vrlo je uzbudljivo što su neki od C&A dizajnera, koji stoje iza svakog komada iz kolekcije, predstavili svoja nadahnuća i vizije koji stoje iza naše kolekcije proljeće/ljeto 2016. u ovom showroomu u Zagrebu.“ rekla je Renela Ružić u svom pozdravnom govoru.


Mješavina uzoraka i uskih silueta definira proljeće/ljeto 2016. u C&A. Inspirirana elementima, paleta boja je mješavina začinjenih nijansi, novih plavih i metalik nijansi. Odjevni komadi koji se ističu uključuju lagane Pallazo hlače, maksi suknje, uske haljine i mantile. Isticanje jarkih boja dodaje novi preokret u mušku casual kolekciju, dok su slim fit odijela načinjena od visokokvalitetnih talijanskih materijala osigurala element luksuza muškoj formalnoj kolekciji.

C&A kolekcija proljeće/ljeto 2016. čini novi smjer za ovaj modni brend koji privlači više od dva milijuna kupaca dnevno. Kolekcija će biti dostupna u dvadeset i jednoj europskoj zemlji, također i online,  od 1. ožujka 2016.

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP