Prati nas

Mozaik

Flossie (110): Dosadili joj rođendani, a i novinari

Voditeljica je postavila i vječno pitanje o tajni dugovječnosti, a 110-godišnjakinja je na to odgovorila ‘Ne borim se. Samo živim’. Cijelo vrijeme je pokušavala voditi energični razgovor s dosta nezainteresiranom 110-godišnjakinjom koja je mirno ispijala svoju šalicu kave.

Objavljeno

|

Kako živjeti dugo?
screenshot: Youtube

Flossie Dickey je 18. veljače proslavila svoj 110. rođendan, a to je bio dobar povod da je posjeti reporterka emisije ‘Dobar dan, Spokane’, Nichole Mischke, piše Telegram.  Mischke je radila reportažu uživo iz staračkog doma u kojem Flossie živi i čitavo je vrijeme pokušavala voditi energični razgovor s dosta nezainteresiranom 110-godišnjakinjom koja je mirno ispijala svoju šalicu kave, šturo odgovarala na pitanja i samo htjela malo odrijemati.

“Čula sam kako vam je najdraža aktivnost drijemanje”, rekla je Mischke starici tijekom javljanja, a Flossie joj je samo kratko odgovorila kako drijema kad god joj se ukaže prilika. U jednom trenutku reporterka je Flossie poklonila cvijeće, ali staricu njezin poklon nije previše dirnuo.

Nakon što ju je Mischke pitala veseli li se rođendanskoj zabavi koju joj je pripremila njena obitelj, starica je nimalo oduševljeno rekla: “Ni najmanje”. Mischke je postavila i vječno pitanje o tajni dugovječnosti, a 110-godišnjakinja je na to odgovorila “Ne borim se. Samo živim”.

Oglas

Cijelo televizijsko javljanje pogledajte ovdje:

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.