Kako živjeti dugo?
screenshot: Youtube

Flossie (110): Dosadili joj rođendani, a i novinari

Autor: • 20. 02. 2016. • Mozaik1166 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Flossie Dickey je 18. veljače proslavila svoj 110. rođendan, a to je bio dobar povod da je posjeti reporterka emisije ‘Dobar dan, Spokane’, Nichole Mischke, piše Telegram.  Mischke je radila reportažu uživo iz staračkog doma u kojem Flossie živi i čitavo je vrijeme pokušavala voditi energični razgovor s dosta nezainteresiranom 110-godišnjakinjom koja je mirno ispijala svoju šalicu kave, šturo odgovarala na pitanja i samo htjela malo odrijemati.

“Čula sam kako vam je najdraža aktivnost drijemanje”, rekla je Mischke starici tijekom javljanja, a Flossie joj je samo kratko odgovorila kako drijema kad god joj se ukaže prilika. U jednom trenutku reporterka je Flossie poklonila cvijeće, ali staricu njezin poklon nije previše dirnuo.Nakon što ju je Mischke pitala veseli li se rođendanskoj zabavi koju joj je pripremila njena obitelj, starica je nimalo oduševljeno rekla: “Ni najmanje”. Mischke je postavila i vječno pitanje o tajni dugovječnosti, a 110-godišnjakinja je na to odgovorila “Ne borim se. Samo živim”.

Cijelo televizijsko javljanje pogledajte ovdje:

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.