Gdje je rođena Danijela Trbović?
Danijela Trbović (foto: BezVeze@Facebook)

Danijela Trbović: Do pedesete stvari sjednu na svoje mjesto

Autor: • 17. 04. 2016. • Kolaž, Show1969 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Nekad su zlatne godine bile tridesete, pa četrdesete, a danas kažu da su to pedesete. Koje su njene zlatne godine omiljena televizijska voditeljica Danijel Trbović (53) otkrila je u razgovoru za Večernji list.

„Ne znam jesu li pedesete zlatne ili nekog drugog sjaja, ali tamo od četrdesete, kako je to bilo davno, polako stvari sjedaju na svoje mjesto. Egzistencija, poslovna afirmacija, privatni odnosi. Nisam životni savjetnik i mogu govoriti samo o svojemu iskustvu, a to znači da sam do pedesete postala svjesnija sebe, sigurnija, s više samopouzdanja. Što reći? Još samo pedeset godina i gdje će mi biti kraj.“S obzirom na to da Daniela nije željela razgovarati o aktualnim političkim događajima u Hrvatskoj, upitali su je kako jedno od najprepoznatljivijih lica u Hrvatskoj, ali i lice za koje mnogi kažu da se ne mijenja, održava svježinu i mladost.

„Hvala na komplimentima! Iako, moram priznati da se i sama često tako osjećam. Valjda dobro starim. Uz gene, kad stignem, rado se prepustim njezi stručnjaka, ali sva sam svoja, uglavnom. Inače, za moju televizijsku prepoznatljivost, osim nadnaravne ljepote, najzaslužniji je kontinuitet, emisije koje vodim više od 25 godina, različite formate sa sjajnim kolegama, profesionalcima. I uživam u svakoj kao da mi je prva“, kroz smijeh govori Daniela, pokazujući rukom na svoje lice na kojem nema traga borama niti estetske kirurgije.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.