Prati nas

Show

HRT

Daniela Trbović pred penzijom: Izraubana sam i pohabana

Televizijska ikona Daniela Trbović otkriva ima li planove za mirovinu nakon 33 godine karijere na HRT-u. Unatoč godinama rada, posao još uvijek doživljava kao zadovoljstvo.

Objavljeno

|

Popularna voditeljica svoju će novu emisiju predstaviti na Silvestrovo.
Daniela Trbović (screenshot: HTV)

Ona je jedna od televizijskih voditeljica koje se pred kamerama osjećaju kao kod kuće, još otkako se davnih devedesetih godina na našoj državnoj televiziji pojavila u kultnom “Hit Depou”. Uskoro ćemo je na na tjednoj bazi na HRT-u gledati u novoj zabavnoj emisiji “Godina za pamćenje”, čija je premijera bila na Silvestrovo.

Omiljena televizijska voditeljica Daniela Trbović (60) sve je bliže uvjetima za umirovljenje, a za Slobodnu Dalmaciju je otkrila hoće li se tako brzo umiroviti. Naime, iza nje su 33 godine provedene na HRT-u.

“Još u svići ima uja, ali lagala bih kad bih vam rekla da se nisam pohabala i izraubala, ali kao adrenalinskom ovisniku posao mi je i dalje zadovoljstvo. Kapitulirala sam kad je riječ o kućanskim poslovima. Ništa mi se više ne da”, kaže Trbović.

Što će raditi u mirovini?

“Volim svoj posao. Nisam imala neku poslovnu strategiju ni ludu ambiciju. Napredovala sam korak po korak, učeći na vlastitim greškama s malo sreće i nešto pameti. A trajanje, kontinuitet u ovom su poslu uspjeh”, otkriva HRT-ova zvijezda.

Umirovljeničke dane, dodaje, još nije počela zamišljati. “Nisam ih još počela zamišljati i ne znam čemu da se nadam, možda da počnem igrati Loto jer nada zadnja umire. Vidjet ćemo koja će od nas biti dugovječnija.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.