Prati nas

Show

Konačno!

Stiglo rješenje! Loto djevojka Suzana Mančić pohvalila se sa 176 eura penzije

Miljenica javnosti ističe ljubav prema životu, putovanjima i glazbi te najavljuje uživanje u penzionerskim danima. Unatoč minimalnoj mirovini, Mančić nema straha jer je – pametno ulagala.

Objavljeno

|

Suzana Mančić, rođena 22. studenog 1956. je jugoslavenska i srpska glumica, pjevačica, medijska ličnost te televizijska voditeljica.
Suzana Mančić (scr: Prva)

Najpoznatija jugoslavenska “loto djevojka”, Suzana Mančić (67) konačno je u mirovini. Kako je ispričala srbijanskim novinarima, dočekala je rješenje, a mirovinu namjerava provesti – uživajući.

“Volim život, volim putovanja, glazbu. Imat ću vremena za sve. Što se iznosa tiče, minimalac za minimum! No pametno sam ulagala sve ove godine i nemam se čega bojati”, kazala je Mančić. Minimalna mirovina u Srbiji, bez uvećanja, je 20.631 dinar (176 eura).

Za iduću godinu poželjela si je ostvarenje snova, a ni ova 2023. godina joj nije bila loša. “Moja neostvarena želja je koncert u Areni. Uvijek je bilo ljubavi, brate mili, baš onoliko koliko je trebalo biti. Kao i prošle godine, bilo je tragedija, sportskih pobjeda. Razveselili su nas Đoković, Jokić i mnogi mladi.”

Osim koncerta, poželjela je i da joj iduća godina donese napredak infrastrukture u selu u kojem ima vikendicu. “Želim asfalt u Moštanici, gdje se nalazi moja oaza uživanja. Želim opet na krstarenje, iako sam već bila s prijateljicom. Znate, putovati s mužem je drugačije jer Šimica ne voli more”, zaključila je Suzana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.