Prati nas

Show

Daniela Trbović: ‘Bliže sam šezdesetoj nego pedesetoj. Strese me to!’

‘Daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži.’

Objavljeno

|

Popularna voditeljica svoju će novu emisiju predstaviti na Silvestrovo.
Daniela Trbović (screenshot: HTV)

Daniela Trbović, uvijek svježa voditeljica Hrvatske televizije, u razgovoru za Avaz progovorila je o godinama i osjećanjima vezanim za njih. “O sebi ne razmišljam kao staroj i zreloj, a onda me strese činjenica da sam bliže šezdesetoj nego pedesetoj. Ne, da sam zrela, već prezrela. Ponekad se osjećam kao ocvala tinejdžerica”, kaže ova 56-godišnjakinja britkog jezika.

O sve zamjetnijem trendu u kojem zrele žene ljubuju sa znatno mađim muškarcima kaže: “Ljubav ne zna za godine, ali život i svakodnevica čine svoje. Teško preživljavaju i s godinama usklađeni parovi, a ja o skladnom emocionalnom suživotu zaista ne mogu dijeliti savjete.”

Zavidnu liniju, čini se ne održava u teretanama i strogim dijetama. “Baš sam sinoć oko 23 sata krknula tjesteninu koja je ostala sinu. Imam sreće što nisam sklona debljanju, ali daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži”, zaključuje Danijela.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.