Prati nas

Show

Daniela Trbović: ‘Bliže sam šezdesetoj nego pedesetoj. Strese me to!’

‘Daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži.’

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Daniela Trbović (screenshot: HTV)

Daniela Trbović, uvijek svježa voditeljica Hrvatske televizije, u razgovoru za Avaz progovorila je o godinama i osjećanjima vezanim za njih. “O sebi ne razmišljam kao staroj i zreloj, a onda me strese činjenica da sam bliže šezdesetoj nego pedesetoj. Ne, da sam zrela, već prezrela. Ponekad se osjećam kao ocvala tinejdžerica”, kaže ova 56-godišnjakinja britkog jezika.

O sve zamjetnijem trendu u kojem zrele žene ljubuju sa znatno mađim muškarcima kaže: “Ljubav ne zna za godine, ali život i svakodnevica čine svoje. Teško preživljavaju i s godinama usklađeni parovi, a ja o skladnom emocionalnom suživotu zaista ne mogu dijeliti savjete.”


Zavidnu liniju, čini se ne održava u teretanama i strogim dijetama. “Baš sam sinoć oko 23 sata krknula tjesteninu koja je ostala sinu. Imam sreće što nisam sklona debljanju, ali daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži”, zaključuje Danijela.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP